Θέλεις να αδυνατίσεις; Αυτά είναι τα καλύτερα τρικ

Τώρα το αδυνάτισμα γίνεται παιχνιδάκι

Η δίαιτα για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έτσι, ψάξαμε μερικά έξυπνα tricks για αδυνάτισμα που σίγουρα θα κάνουν τη διαδικασία της απώλειας κιλών πιο…ανώδυνη!

Καλαμπόκι: Προσφέρει τέσσερα πολύ σημαντικά οφέλη για την υγεία μας

Στις εξόδους σου:

Αν αποφασίσεις να το κάνεις το παραστράτημα και να απολαύσεις το βραδινό σου σε εστιατόριο, χωρίς περιορισμούς φρόντισε τουλάχιστον να διαλέξεις ένα πιάτο που θα περιέχει σχετικά μικρή ποσότητα φαγητού και να μην φορτώσεις τον οργανισμό σου με πολλές θερμίδες. 

Μόνη σου ή με παρέα:

Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι άνθρωποι που τρώνε μαζί με άλλους, καταλήγουν να καταναλώνουν μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού. Αυτό συμβαίνει γιατί σπαταλάς περισσότερο χρόνο στο τραπέζι και είναι πολύ πιο δύσκολο να κοντρολάρεις τις ποσότητες φαγητού που τρως. 

Μύρισε μπανάνα:

Μπορεί να ακούγεται τρελό, όμως, έχει αποδειχθεί πως αν μυρίσεις τροφές όπως η μπανάνα, η μέντα ή το μήλο, όταν πεινάς, θα καταφέρεις εύκολα να διώξεις το αίσθημα αυτό. 

Εκφράσου:

Αντί να πεις «Δεν πρέπει να φάω», προτίμησε να χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως «Μπορώ να φάω μόνο αυτή τη μερίδα φαγητού», «Μπορώ να πω όχι σε αυτό το γλυκό», «Έχασα μισό κιλό! Αυτό είναι τέλειο». Η θετική σκέψη θα φτιάξει τη διάθεσή σου και θα σού δώσει δύναμη να συνεχίσεις. 

Φάε μπροστά στον... καθρέφτη:

 Μπορεί να σού ακούγεται αστείο, όμως έχει αποδειχθεί πως αν κοιτάς τον εαυτό σου όσο τρως, καταλήγεις να τρως έως και 1/3 μικρότερες ποσότητες φαγητού κατά το γεύμα σου!

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.com

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top