Το μέλι Αττική στηρίζει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πλανήτης Μέλισσα»

Με την εκστρατεία “Beecome a friend”

Μέλι Αττική

Η Αττική-Πίττας με την εκστρατεία “Beecome a friend”, συνεχίζει τις δράσεις που τοποθετούν τη μέλισσα στο επίκεντρο και γίνεται αφορμή να γίνουμε όλοι φίλοι της.

Με στόχο την εκπαίδευση των παιδιών για τη αξία της μέλισσας και των προϊόντων της, το Μέλι Αττική στήριξε τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Αττικής  και κάλυψε τις δαπάνες του προγράμματος Πλανήτης Μέλισσα που υλοποιήθηκε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας.

Οι μαθητές των 6 τμημάτων που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, ενθουσιάστηκαν με την επίδειξη του εξοπλισμού και έμαθαν πολλά για τον κόσμο των μελισσών. Υπάρχει και συνέχεια με ιδέες για διαδραστικά παιχνίδια από την πλατφόρμα μάθησης, κατασκευή μελισσόκηπου στο σχολείο ή ξενάγηση σε επισκέψιμο μελισσοκομείο! Το μέλι Αττική θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους

Η Αττική-Πίττας επενδύει στην ελληνική μελισσοκομία, στηρίζει τη παραγωγή ελληνικών ποιοτήτων και προωθεί με τις μάρκες της Αττική και Φίνο, το ελληνικό μέλι σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα, δημιουργείται μία αλυσίδα στήριξης των μελισσών της ελληνικής γης γιατί… ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΣΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top