Πέντε εύκολες ασκήσεις για να κάνετε στο σαλόνι του σπιτιού σας

Είναι εύκολες και αποτελεσματικές

Μετά από αυτές τις ασκήσεις οι δικαιολογίες σταματάνε. Οι ασκήσεις που θα δεις πιο κάτω, είναι αποτελεσματικές και μπορείς να τις δοκιμάσεις στο σπίτι, χωρίς να απαιτείται να αγοράσεις εξοπλισμό.

Αναρρίχηση: Σε πόσο χρόνο καις 800 θερμίδες;

1) Stretching

Θα ανακουφίσει το σώμα σου από την πίεση της καθημερινότητας ενώ θα μειώσει τις ενοχλήσεις και τους σωματικούς πόνους, βελτιώνοντας την ευλυγισία.

2) Jumping jacks

Στάσου με τα πόδια σου ανοιχτά σε απόσταση παράλληλη με τα ισχία σου, και με τα χέρια στα πλάγια. Στη συνέχεια, σήκωσε ταυτόχρονα τα χέρια σου προς τα πλάγια και πάνω από το κεφάλι σου. Μετά πήδα με τα πόδια σου ανοιχτά, όσο μπορείς στο ίδιο πλάτος με τους ώμους. Χωρίς παύση, ενάλλασσε γρήγορα την κίνηση. 

Eφτά τρόποι για να κάψετε με ευκολία τις περιττές θερμίδες

3) Σανίδα

Ξάπλωσε μπρούμυτα στο πάτωμα ή σε ένα στρώμα και στηρίξου στους αγκώνες. Με τα δύο πόδια τεντωμένα πίσω σου, κάνε flex τα πέλματα. Για να εκτελέσεις την άσκηση, πάτησε με δύναμη στα δάχτυλα των ποδιών και σπρώξε ώστε τα πόδια σου να ξεκολλήσουν από το έδαφος και το κεφάλι σου να έρθει σε ευθεία με τη σπονδυλική σου στήλη. 

4) Squats

Η πιο αποτελεσματική άσκηση για ανόρθωση των γλουτών. Κάνε όσο περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. 

5) Χορός υπό τον ρυθμό της μουσικής

Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι στη διαπασών και χόρευε σαν να μην σε βλέπει κανείς. Δεν φαντάζεσαι πόσες θερμίδες θα κάψεις.

Επιμέλεια: MyLife Team
Πηγή:Mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top