Έξι τρόποι που θα σε κάνουν να νιώσεις νεότερη

Δε φαντάζεσαι πόσο απλές συνήθειες μπορούν να σε κάνουν να τα καταφέρεις

5+1 Tips Που Θα Σε Κάνουν Να Νιώσεις Νεότερη

Η νεότητα είναι (και) θέμα εγκεφάλου ξέρεις. Ή για να το πω σωστότερα είναι στάση ζωής. Άνθρωποι που αισθάνονται νέοι δείχνουν και νεότεροι. Για να μπεις, λοιπόν, εύκολα και γρήγορα στο σωστό mood, μπορείς να ακολουθήσεις μερικά από τα πιο κάτω tips:

Το θρεπτικό πρωινό της Φαίης Σκορδά

Άλλαξε τα ρούχα σου
Τα κοψίματα στα ρούχα μπορεί να μας κάνουν να δείχνουμε νεότεροι. Το ίδιο και τα φωτεινά χρώματα στα ρούχα. Μήπως να ξεκολλήσεις λίγο από την ασφάλεια του μαύρου;

Άκου την μουσική της εφηβείας σου
Ακούγοντας τα αγαπημένα τραγούδια εκείνης της ηλικιακής περιόδου είναι πιθανό να θυμηθείς και εκείνες τις σκέψεις ή να νιώσεις εκείνα τα συναισθήματα που σου έδιναν δύναμη να κατακτήσεις τον κόσμο την περίοδο της πρώτης σου νιότης.

Πέντε tips για να υιοθετήσεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Μήπως να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο;

Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων μπορεί να ενισχύσει την οξύτητα του μυαλού σου και να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή σου στα σημεία που νιώθεις ότι πλήττεται, επειδή υπάρχουν γνωστικά κενά.

Σεξ!
Σύμφωνα με τον Dr. David Weeks, Βρετανό ψυχολόγο και κλινικό ψυχολόγος στο Royal Edinburgh Hospital, το σεξ σε τακτική βάση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι και να νιώθεις επτά χρόνια νεότερη.

Μίλα με τους παιδικούς σου φίλους
Είναι μια καλή ιδέα να στείλεις μήνυμα στην παλιά σου συμμαθήτρια ή να συμμετέχεις στο ομαδικό chat του σχολείου. Ιδιαίτερα να μοιράζεστε συχνά τις αναμνήσεις του, θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει ακόμα το παιδί μέσα σου.

Δοκίμασε κάτι καινούριο
Μεγαλώνοντας εγκαταλείπουμε αυτό το κίνητρο και κολλάμε στα ίδια και στα ίδια. Κάνε την ανατροπή, δοκιμάζοντας μια νέα συνταγή, ένα καινούργιο σπορ, μια διαφορετική διαδρομή για την βόλτα σου.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: Mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top