Πώς να παραμείνεις πιστή στους fitness στόχους σου

Ακόμα κι αν τα γυμναστήρια είναι κλειστά, μπορείς να τα καταφέρεις

fitness στόχοι

Δεν είναι μόνο το "από Δευτέρα δίαιτα και γυμναστική", είναι και το γνωστό "απ' του χρόνου". Μόνο που του χρόνου ήρθε -για την ακρίβεια από χθες- κι εσύ δεν έχεις άλλες πια δικαιολογίες.

Το πρώτο βήμα είναι να το πάρεις απόφαση. Δεν είναι απλώς να αποκτήσεις ένα γυμνασμένο σώμα, είναι να κρατιέσαι σε φόρμα και κυρίως υγιής. Μην το αφήσεις όμως στην τύχη. Καθόρισε πρόγραμμμα. Πόσες ώρες την εβδομάδα θα γυμνάζεσαι, ποιές μέρες και ποιο είδος εκγύμνασης θα επιλέξεις. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: Τήρησέ το. 

Έφαγες πολύ; Αυτές οι τροφές θα σε βοηθήσουν να ξεπρηστείς

Το δεύτερο βήμα, αφού το χώνεψες ήδη, είναι να ορίσεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Βραχυπρόθεσμα, ώστε να μην απογοητευτείς και τα παρατήσεις προτού πεις γυμναστική και μακρυπρόθεσμα. Είναι σημαντικό να είσαι ρεαλίστρια. Γιατί αν δεν είσαι, θα απογοητευτείς στα σίγουρα και θα τα παρατήσεις πολύ εύκολα.

Το τρίτο βήμα είναι να ελέγχεις την πορεία σου και αν είσαι μέσα στους στόχους σου. Ο λόγος που είναι σημαντικό να κοιτάζεις την πρόοδό σου, είναι για να μην έρθει μια καλή μέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι έκανες μια τρύπα στο νερό, απογοητευτείς και τα παρατήσεις για άλλη μια φορά. 

Το τέταρτο βήμα είναι να μην ξεχνάς να επιβραβεύεις τον εαυτό σου και δεν εννοούμε με διατροφικές ατατσθαλίες γιατί έτσι ένα βήμα θα κάνεις μπροστά και δυο πίσω. Βρες τι σε ευχαριστεί και όποτε πετυχαίνεις έναν μικρό στόχο, κράτα τον εαυτό σου ευχαριστημένο. 

Επιμέλεια: Mylife Team

Πηγή:mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top