Έξι τροφές που τσακίζουν το λίπος!

Θα τρως και θα αδυνατίζεις

τροφές για να κάψεις λίπος

Θες να χάσεις λίπος, χωρίς όμως να χάσεις τους μύες που έχτισες με τόσο κόπο όλο το χειμώνα στο γυμναστήριο; Πώς θα το πετύχεις αυτό;

Σίγουρα όχι με το να παραλείψεις μερικά γεύματα. Γιατί, τρώγοντας έρχεται το… αδυνάτισμα.

Αυτές οι τροφές βοηθούν στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης

Αυγά

Τα γνωρίζεις πολύ καλά για την υψηλή περιεκτικότητα τους σε πρωτεΐνη. Αυτή η μαγική τροφή, όχι μόνο σε κάνει να αισθάνεσαι πλήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά παράλληλα ενεργοποιεί σταδιακά τη διαδικασία καύσης λίπους του οργανισμού. Τέλειο;

Σολομός

Τα λιπαρά ψάρια καταστέλλουν το αίσθημα της πείνας που πολλές φορές σε καταβάλει. Νόμος. Εκτός, όμως, από αυτό, «κρύβουν» μέσα τους μερικά σπάνια θρεπτικά συστατικά που είναι σε θέση να κάνουν το μεταβολισμό σου να πάρει «φωτιά» και το λίπος να εξαφανιστεί. Τώρα, που κάνει ζέστη, μπορείς να τα συνδυάσεις με μία πράσινη και άκρως δροσιστική σαλάτα.

Tα καλοκαιρινά φρούτα και τα πολλαπλά οφέλη τους

Τυρί τύπου cottage

Αν θες να δεις το λίπος να σε χαιρετάει, τότε ξέχνα τα υπόλοιπα γαλακτοκομικά. Ή έστω αφαίρεσε τα από τη διατροφή σου. Ελάχιστες θερμίδες, αρκετή πρωτεΐνη και ασβέστιο, που σύμφωνα με τους ειδικούς, βοηθάει ιδιαίτερα στην καύση λίπους.

Γκρέιπφρουτ 

Το φρούτο που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου μενού. Σε αποτοξινώνει, σε βοηθάει να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά και να κάψεις το περιττό λίπος. Δεν είναι τυχαίο που αρκετά συχνά το συναντάς στην εβδομαδιαία δίαιτα της ειδικού.

10 τροφές που τονώνουν τη διάθεσή σου και θα θες να καταναλώνεις συνέχεια

Σπόροι Chia

Η αγαπημένη συνήθεια των απανταχού Fitness – Girls είναι άκρως θρεπτική. Πώς θα μπορούσε αλλιώς; 11 γραμμάρια φυτικές ίνες και μειωμένη διάθεση να φας οτιδήποτε άλλο σε περιμένουν στο μπολάκι τους.

Τσάι

Είτε πράσινο είτε με λεμόνι και ροδάκινο, οι κατεχίνες, αλλά και το ποσοστό καφεΐνης που περιέχει ένα φλιτζάνι τσάι, δεν ξυπνάει μόνο εσένα, αλλά και τους μηχανισμούς για γρήγορη καύση του λίπους. Cheers!

 

Beach volley: Το καλοκαιρινό άθλημα που γυμνάζει σώμα και πνεύμα

 

Ανανάς

Άκρως καλοκαιρινός και σε όλα τα φαγητά συνοδευτικός. Οι γλυκές του φέτες «κρύβουν» μία πληθώρα φυτικών ινών και ουσιών που συμβάλλουν στη διάσπαση του λίπους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς που τόσο σε ζορίζει. 

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή:mylife.com.cy

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top