Aυτά είναι τα γλυκά που μπορείς να φας αν κάνεις δίαιτα

Λίστα με γλυκές απολαύσεις που δημιουργούν αίσθημα κορεσμού

γλυκά-δίαιτα

Οι δίαιτες απέτυχαν, ζήτω η διατροφή! Οι περισσότεροι διατροφολόγοι σήμερα αποφεύγουν να κόβουν μαχαίρι ακόμα και τις μικρές, γλυκές αμαρτίες. Ο λόγος είναι ότι κατά 90% μετά τη διατροφή, θα πέσεις με τα μούτρα στο cheesecake.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε από σημαντικά sites βιγκανισμού, συνταγές για γλυκές γεύσεις που με μέτρο επιτρέπονται όχι μόνο γιατί δεν είναι βόμβες θερμίδων, αλλά και γιατί δημιουργούν ένα αίσθημα κορεσμού, δηλαδή πληρότητας ώστε να πεινάς με μέτρο ανάμεσα στα γεύματα.

Θέλεις να ζήσεις περισσότερο; Aυτό το ρόφημα θα σε βοηθήσει

Μπορείς να τα γευτείς ως πρωϊνό ή σε μικρή ποσότητα το απόγευμα πριν το γυμναστήριο.

Όλες οι παρακάτω συνταγές είναι vegan και χωρίς γλουτένη.

Πίτσα: Πώς να την κάνεις πιο υγιεινή

Μilkshake με πρωτεϊνη σοκολάτας

Τις έχει τις θερμίδες του αλλά είναι ένα άκρως απολαυστικό υγρό γλύκισμα, ιδανικό για πριν το γυμναστήριο ώστε μετά να μην πεινάς σαν λύκος. Περιέχει 23 γραμ. πρωτεϊνης και φυτικά συστατικά όπως σπόρους chia, βρώμη και φυστικοβούτυρο, όλα super foods για ενέργεια και ευεξία. 

Mπολ βρώμης, μπανάνας και σοκολάτας

Χωρίς γλουτένη και πολλές θερμίδες αλλά σούπερ γευστικό. 'Άμεσα ο συνδυασμός μπανάνας σοκολάτας και βρώμης θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την ασταμάτητη επιθυμία σου για γλυκό.

Yγιεινές τροφές που απογειώνουν τη λίμπιντο!

Bρώμη με κεράσια

Μπορείς να το ονειρευτείς, εμείς το κάναμε ήδη! Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη που βοηθά το αίσθημα κορεσμού, vegan και χωρίς γλουτένη. ιδανικό για ένα Κυριακάτικο πρωϊνό, περιέχει vegan γιαούρτι, σπόρους chia, λιναρόσπορους και φυτικό γάλα της επιλογής σου. 

Συντάκτης: Ζωή Γκόρου

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top