Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ευανθία Ρεπούτσικα μαγεύουν με τη μουσική τους "ελπίδα"

Παρουσίασαν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά "Για πού τραβάς ελπίδα"

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Ευανθία Ρεπούτσικα μαγεύουν με τη μουσική τους "ελπίδα"
«Για πού τραβάς ελπίδα» είναι ο τίτλος της νέας δισκογραφικής δουλειάς της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και της Ευανθίας Ρεπούτσικα. Μια δουλειά που απαντά στην οικονομική κρίση μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια και βάζει πλώρη… για να ονειρευτούμε!
Οι δύο καλλιτέχνιδες παρουσίασαν τη μουσική τους «ελπίδα» το βράδυ που μας πέρασε και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ξεχωριστή μουσικό και συνθέτη λέγοντας : «Η Ευανθία είναι ένα ελεύθερο πουλί που πετάει στον ελληνικό ουρανό με τα χρώματα της Ανατολής. Με μαγεύει και με μάγεψαν οι μελωδίες της από την Πολίτικη Κουζίνα».
Το soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα» πήρε παγκόσμια διάκριση, βεληνεκούς που δεν έχει ξαναπάρει Έλληνας καλλιτέχνης, πρόσθεσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενώ παραδέχτηκε πως «Οι 7 μήνες που πέρασαν στο στούντιο είναι γραμμένοι με ολόχρυσα γράμματα. Πέρασα μοναδικά…»
Από την άλλη, η Ευανθία Ρεπούτσικα είπε πως η δουλειά τους ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη ζέστη και αγάπη, ενώ αποκάλυψε πως το «αηδόνι της Ανατολής» το βρήκε στην Άλκηστι, παρακολουθώντας την σε μια παράσταση με το Μάριο Φραγκούλη. «Όπως την άκουγα, την έβλεπα, κίνηση, φωνή.. είπα: Κοίταξε να δεις, εδώ είναι το αηδόνι ης Ανατολής και εγώ ψάχνω να το βρω πέρα από τα σύνορα
Οι δύο καλλιτέχνιδες θα ταξιδέψουν με τη «μουσική τους ελπίδα» το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, ενώ η αγαπημένη ερμηνεύτρια έστειλε ένα μήνυμα στους Έλληνες λέγοντας: «Δεν πρέπει να απογοητευτούμε απ’ όλα αυτά που συμβαίνουν, πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Το φως υπάρχει!»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top