23 Ιουνίου: Οι Orbital στην Αθήνα για μία μόνο εμφάνιση!

Το μεγαλύετρο ντουέτο της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής

Το μεγαλύτερο ντουέτο της βρετανικής electronica, οι Orbital, που κυριάρχησε στην παγκόσμια dance σκηνή, έρχεται στην Αθήνα για μία μόνο εμφάνιση!

Οι guru της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστοί για τον live αυτοσχεδιασμό κατά την διάρκεια των συναυλιών τους, αλλά και τα εντυπωσιακά spaced out visuals, έρχονται το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012!

Η εμφάνισή τους θα φιλοξενήσει κομμάτια από την νέα τους κυκλοφορία, Wonky, καθώς και παλιά αγαπημένα όπως τα "Halcyon", "Satan", το theme song της ταινίας "The Saint", "The Box", "Belfast", "Little Fluffy Clouds", καθώς και την πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση του Doctor Who theme.

Οι εξαιρετικοί Special Guests που θα εμφανιστούν στην σημαντικότερη γιορτή της ηλεκτρονικής μουσικής «from dusk till dawn» θα ανακοινωθούν σύντομα, καθώς και οι σχετικές πληροφορίες για την έναρξη της προπώλησης, τις τιμές των εισιτηρίων, τον συναυλιακό χώρο από τη Spicy.

Οι Orbital είναι στην λίστα με τους "50 καλλιτέχνες που πρέπει να δούμε …. όσο ζούμε!", έγραψε χαρακτηριστικά το περιοδικό «Q» κι εμείς… τους περιμένουμε στην Αθήνα!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top