Μποτσέλι: «Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν»

Σήμερα η συναυλία του στο Ηρώδειο

Μποτσέλι: «Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν»

Ο Αντρέα Μποτσέλι, που σήμερα δίνει συναυλία στο Ηρώδειο, μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους για την οικονομική κρίση, την προσφορά της Ελλάδας στον πολιτισμό αλλά και τα παιδικά του χρόνια.


«Οι λαοί έχουν τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν, καθώς οι πολιτικοί αποτελούν είδωλα των εκλογέων» επεσήμανε ο κορυφαίος Ιταλός τενόρος όταν ερωτήθηκε για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.


Μάλιστα συμβούλευσε τους Έλληνες να κάνουν υπομονή, να αποκτήσουν αυτογνωσία αλλά και να μην είναι καχύποπτοι με την ιδιωτική πρωτοβουλία.


«Ως παρατηρητής και ταξιδευτής θα έλεγα ότι δεν υπάρχει σήμερα χώρα στον κόσμο που να μην αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα. Μόνο που άλλης το πρόβλημα συζητείται λιγότερο και άλλης περισσότερο».


Ο Μποτσέλι αναφέρθηκε σε αυτά που έχει προσφέρει η Ελλάδα στον πολιτισμό τονίζοντας ότι «Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα που μέσα από τη μουσική και το τραγούδι μπορώ να συμβάλω στον ιερό σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται συναυλία».


Ενώ σε ότι αφορά τα παιδικά του χρόνια λέει «Δεν στερήθηκα το χάδι κι αυτό για μένα ήταν καθοριστικό. Γεννήθηκα μέσα στην αγάπη και αυτό το γεγονός με έκανε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες που συνάν��ησα στη ζωή μου. Επίσης η πίστη έπαιζε πάντα πολύ μεγάλο ρόλο για μένα. Για αυτό δηλώνω σήμερα αθεράπευτα αισιόδοξος».


Τα έσοδα από τη σημερινή συναυλία του τενόρου θα διατεθούν στο ίδρυμα Δράσης Κατά του Καρκίνου του Μαστού. Μαζί του θα εμφανιστεί η Ελληνίδα υψίφωνος Μυρτώ Παπαθανασίου. Επίσης συμμετέχει το συγκρότημα Le Div4s.


Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top