Στην τελική ευθεία για τη συναυλία των U2

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το μουσικό γεγονός του 2010

Στην τελική ευθεία για τη συναυλία των U2

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Αθήνα για τη μοναδική για τα ελληνικά χρονικά συναυλία-υπερθέαμα των U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο. O χρόνος μετρά αντίστροφα για την στιγμή που ο Μπόνο και η παρέα του θα ανέβουν στην σκηνή, η οποία ζυγίζει 180 τόνους.


Η ξεχωριστή αυτή συναυλία που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη, αναμένεται να αποτελέσει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του 2010, με τους Ιρλανδούς rockers να ξεσηκώνουν το ελληνικό κοινό με μια παραγωγή μεγατόνων.


Οι πόρτες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30, ενώ η έναρξη της συναυλίας θα γίνει στις 19:15 από τον Aviv Geffen, έναν από τους πιο λυρικούς και κοινωνικά ευαίσθητους καλλιτέχνες. Special guests της συναυλίας θα είναι οι Snow Patrol, από τα σημαντικότερα alternative συγκροτήματα της τελευταίας 15ετιας, που θα ανέβουν στη σκηνή στις 20:15.


Για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το «μαγικό χαρτάκι», θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και σήμερα, ημέρα της συναυλίας, να αγοράσουν εισιτήρια - αλλά μόνο από το Box Office που θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εισιτήρια υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό για όλες τις κατηγορίες εκτός από τα Red Zone στην αρένα που έχουν εξαντληθεί.


Οι U2 πάντως προτρέπουν τους Έλληνες fans να προτιμήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς προκειμένου να προσεγγίσουν το Ολυμπιακό Στάδιο, συμβάλλοντας και αυτοί στη μείωση της ρύπανσης και βοηθώντας στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Δείτε στο βίντεο τι δηλώνουν ο Μπόνο και η παρέα του, καθώς και τι περιμένουμε να δούμε απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top