Πού να κάνετε χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Αθήνα

Ξωτικά, παγοδρόμιο, καρουζέλ και πάρτι στην πρωτεύουσα

Πού να κάνετε χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Αθήνα

Αν δεν καταφέρατε να αποδράσετε τα Χριστούγεννα από την Αθήνα, η πρωτεύουσα έχει τους δικούς της γιορτινούς παράδεισους για μικρούς και μεγάλους: ξωτικά θα βρείτε στον καταστόλιστο Εθνικό Κήπο, ξέφρενα πάρτι γίνονται στο Γκάζι, ενώ παγοδρόμιο για δωρεάν βόλτες υπάρχει στην πλατεία Κοτζιά!

Για όσους έχουν (ή νιώθουν ακόμα) παιδιά, ο Εθνικός Κήπος προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι ανακάλυψης. Ξωτικά, αερικά, το σπίτι του Άγιου Βασίλη και άλλες δραστηριότητες συνθέτουν το γιορτινό σκηνικό.

Στα ξύλινα σπιτάκια που έχουν στηθεί γίνονται διάφορες εκπαιδευτικές διαδραστικές δράσεις. Για παράδειγμα, στην Πράσινη Φαντασία τα παιδιά ενημερώνονται για τα οικολογικά προβλήματα του πλανήτη, στο Εργαστήρι Φαντασίας μαθαίνουν να κατασκευάζουν χριστουγεννιάτικα καπέλα, ενώ στα Παραμύθια των Χριστουγέννων παιδαγωγός αφηγείται χριστουγεννιάτικες ιστορίες από όλο τον κόσμο.

Ο Εθνικός Κήπος θα λειτουργεί έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 17:00, με δωρεάν είσοδο.

Δωρεάν λειτουργεί και το παγοδρόμιο που έχει στηθεί στη�� πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το δημαρχείο της Αθήνας. Το παγοδρόμιο θα λειτουργεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για όσους θέλουν... πάρτι, η Τεχνόπολις στο Γκάζι είναι το μέρος που αναζητούν, ενώ στο Σύνταγμα λειτουργεί και φέτος το -καθιερωμένο πλέον- καρουζέλ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top