«Η γυνή να φοβήται τον άνδρα»

Στο θέατρο Κιβωτός

«Η γυνή να φοβήται τον άνδρα»

«Η γυνή να φοβήται τον άνδρα», μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Κιβωτός. Ο Γιάννης Μπέζος σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί έχοντας στο πλευρό του την Ναταλία Τσαλίκη.

Το έργο του Γιώργου Τζαβέλλα αφορά σε ένα ζευγάρι που συζεί χωρίς γάμο για πολλά χρόνια και ο άνδρας παίζει τον «πρώτο» ρόλο στη σχέση. Μόλις όμως παντρεύονται, οι σχέσεις εξουσίας ανατρέπονται και η γυναίκα διεκδικεί ισότιμο ή μάλλον κυρίαρχο ρόλο, ανταποκρινόμενη στο πρότυπο της παντρ��μένης που διαχειρίζεται το νοικοκυριό και τις κοινωνικές του σχέσεις. Η ανατροπή αυτή είναι όμως πολύ απότομη, για να γίνει εύκολα αποδεκτή από το σύζυγό της, και μέσα σε λίγες ώρες, μετά το γάμο, καταλήγουν στο διαζύγιο.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Γιάννης Μπέζος, Ναταλία Τσαλίκη, Παύλος Ορκόπουλος, Φαίδρα Δρούκα, Γιώργος Ψυχογιός, Γιάννης Στόλλας, Βαλέρια Κουρούπη, Άγγελος Μπούρας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Κανέλλος, Ελένη Σιδερά, Λήδα Καπνά.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια επιμελήθηκε ο Γιώργος Πάτσας, ενώ τους στίχους και τη μουσική «υπογράφουν» η Λίνα Νικολακοπούλου και η Δήμητρα Γαλάνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top