Δείτε πού θα γίνει το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής την Κυριακή

4.000 καρναβαλιστές, εντυπωσιακή παρέλαση Αρμάτων και χειροτεχνίες

Πού θα γίνει το μεγαλύτερο καρναβάλι της Αττικής την Κυριακή

 Πώς θα σας φαινόταν αν ο  Ποσειδώνας συναντούσε το Τζίνι και τα Μολυβένια Στρατιωτάκια τις Μπαμπούσκες; Κάτι τέτοιο και άλλα πολλά ενυπωσιακά πράγματα επρόκειτο να συμβούν στην εντυπωσιακή παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων στη Νίκαια επί της οδού 7ης Μάρτη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι  με προσυγκέντρωση στις 11.15. 

Ξεκίνησε η «μεταμόρφωση» της Ξάνθης- Χορός, τραγούδι και διασκέδαση

Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, ΚΑΠΗ και φορείς της πόλης, περισσότεροι από 4000 καρναβαλιστές είναι έτοιμοι να σκορπίσουν τη χαρά και το κέφι στο μεγαλύτερο Καρναβάλι της Αττικής.

‘Ένα διήμερο γεμάτο χορό, γλέντι και ατελείωτη διασκέδαση θα ζήσουν οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει  ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη από τις 12 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ.

DjRobo και Aris Van Velkos  θα είναι εκεί για να σας χαρίσουν μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. 

Και τα παιδιά όμως θα το διασκεδάσουν δέοντος σε ένα χώρο γεμάτο με  σαπουνόφουσκες και μαγικά πειράματα ο Σάββατο 9 Μαρτίου στις 11 το πρωί στην πλατεία Αγ. Νικολάου και την Παρασκευή στις 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου στο Ρέντη . Επίσης, θα παρακολουθήσουν και ένα πρόγραμμα ξεχωριστό με γαϊτανάκια, εργαστήρια, χειροτεχνίας και μουσική. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top