«35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής» στο Βεάκειο στις 28 Ιουνίου

Μετά την τεράστια επιτυχία με sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στέφανος Κορκολής

Μετά την τεράστια επιτυχία με sold out σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η συναυλία του Στέφανου Κορκολή για τα 35 του χρόνια στη μουσική συνεχίζεται στις 28 Ιουνίου στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο.

Επί σκηνής μαζί του η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών την οποία θα διευθύνει ο μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Στη σκηνή μαζί τους η Σοφία Μανουσάκη και σολίστ ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Σοφία Μανουσάκη

Θανάσης Πολυκανδριώτης

Θανάσης Πολυκανδριώτης

Μια λαμπρή πορεία τριανταπέντε ολόκληρων χρόνων γεμάτη επιτυχίες και συναισθήματα ξεδιπλώνεται δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του και αποδεικνύοντας την πολυσχιδή του δημιουργία στην μουσική σκηνή.

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας με τις αξεπέραστες επιτυχίες, που έχει γράψει για σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές (Δημήτρης Μητροπάνος, Νάνα Μούσχουρη , Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Βίκυ Λέανδρος, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Γιώτα Νέγκα, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Σοφία Μανουσάκη) αλλά και καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής όπως Dulce Pontes, Ennio Morricone, Nicola Piovani, Luca Carboni, Jose Carreras, Teresa BerganzaVargas ή έχει ο ίδιος τραγουδήσει, έρχεται για μία μαγική μουσική παράσταση την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, και ώρα 21.00, στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, στην οποία θα παρουσιάσει και συμφωνικά του έργα.

Μαζί του επί σκηνής η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, η οποία μεταξύ άλλων μετράει ήδη στο ενεργητικό της δύο διπλούς χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος δημόσια την αποκάλεσε «αποκάλυψη μεγατόνων», αλλά και έναν χρυσό δίσκο με τα μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π Καβάφη σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή.

Θα ακουστούν τραγούδια όπως το «Θες», «Κάποιες φορές», «Σβήσε Το Φεγγάρι», «Δεν Είσαι Εδώ», «Ο Άγγελός Μου», «Το Πιο Γλυκό Κομμάτι Της Ζωής Μου», «Σ' Έχω Ερωτευτεί» και φυσικά επιτυχίες του Στέφανου Κορκολή από τη δεκαετία του 90', όπως τα «Σκόνη και Θρύψαλα», «Στους Πέντε Ανέμους», «Το Σημάδι Του Σκορπιού», «Χωρίς Εσένα», «Οι Μέρες Της Φωτιάς», «Αγάπη Παράξενη» και πολλά άλλα.

Η σύμπραξη του Στέφανου Κορκολή με τη συμφωνική ορχήστρα και το συγκρότημα του, μας επιφυλάσσει εκπλήξεις δημιουργώντας νέα ακούσματα πάνω στις πολυάριθμες και διαχρονικές επιτυχίες του. Ο συνθέτης επίσης θα παρουσιάσει το κονσέρτο για μπουζούκι - πιάνο και ορχήστρα που είχε γράψει το 1987 με σολίστ τον Θανάση Πολυκανδριώτη.

Αν η τέχνη είναι ένας δημιουργικός λαβύρινθος, ο Στέφανος Κορκολής είναι ίσως ο μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που περπάτησε σε όλους τους διαδρόμους της αφήνοντας σε κάθε έναν το δικό του δημιουργικό στίγμα.

Προπώληση: ticketservices

«35 Χρόνια Στέφανος Κορκολής»

Στέφανος Κορκολής Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

Διεύθυνση Ορχήστρας: Αναστάσιος Συμεωνίδης Τραγούδι: Σοφία Μανουσάκη

Σολίστ: Θανάσης Πολυκανδριώτης, μπουζούκι

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, ώρα 21.00

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: Κιθάρες Αχιλλέας Διαμαντής: Κιθάρα Ρόλη Γιαμοπούλου: Drums Βίκτωρ Κουλουμπής: Μπάσο Βασίλης Δεφίγγος: Σαξόφωνο Σάββας Ρακιντζάκης: Πλήκτρα
Ηχοληψία: Ανδρέας Γεωργαλλής / Αντώνης Μωραΐτης
Παραγωγή: Πολιτιστικός Οργανισμός ΛΥΚΟΦΩΣ - Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top