Οι Polkar στον Σταυρό του Νότου

Οι Polkar ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του Γιώργου Παπαγεωργίου

Οι Polkar θα κλείσουν την φετινή σεζόν του Σταυρού του Νότου, με την τελευταία συναυλία το Σάββατο 13 Μαΐου.

Μια συναυλία -αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Μην πιστέψεις σε λόγια και υποσχέσεις, πίστεψε μόνο στην αλήθεια του «μαζί». Στην αλήθεια του να ουρλιάζεις, να χορεύεις, να πετάς φτηνά εσώρουχα και να γυρίζεις με στραφταλιζέ χαρτάκια στα μαλλιά σου μετά το βράδυ σου μαζί τους. Το τελευταίο Σάββατο 13 Μαΐου οι Polkar θα έρθουν στο Σταυρό του Νότου και θα είμαστε «μαζί αγάπες μου» εκεί!

Σταυρός του Νότου

Φραντζή και Θαρύπου 35-37, 117 43, Νέος Κόσμος www.stn.gr email: stavroslive@gmail.com

Εισιτήριο ορθίων: 14€ (αφορά στην είσοδο στο χώρο)

Ώρα Έναρξης: 22.30 Ώρα Προσέλευσης: 22:00

Διασκεδάστε με Μάλαμα, Πασχαλίδη και Ζουγανέλη

Λίγα λόγια για τους Polkar

Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”. Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

Έχουν κυκλοφορήσει δύο δισκογραφικές εργασίες, με τίτλους «Όλα αρχίζουν» και «4+1 τραγούδια για αγκαλιές» με τραγούδια που έχουν ξεχωρίσει τα «Όλα αρχίζουν», «Το τραγούδι της καλής παντρειάς», «Caribbean girl», «Love me tonight», «Ο δεσμός» παρέα με την κομπανία κανταδόρων “Τροβαδούροι της παλιάς Αθήνας”, «Αθήνα» και άλλα. Το τραγούδι «Η ζωή μου είναι σκατά» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα ως solo project του Γιώργου Παπαγεωργίου σε συνεργασία με τον Σπύρο Γραμμένο, συγκεντρώνοντας ενθουσιώδη αποδοχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top