Cine-weekly: Τρεις νέες κινηματογραφικές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη, 13 Απριλίου

Cine-weekly: 13/4/2023 - Οι Νέες Ταινίες Της Εβδομάδας

Μόλις τρεις νέες ταινίες βγαίνουν τη Μεγάλη Πέμπτη στις κινηματογραφικές αίθουσες, αφού μεγάλο μέρος του σινεφίλ κοινού θα βρίσκεται στα βουνά και τα λαγκάδια!

Αυτές δεν είναι άλλες από την αμερικάνικη κομεντί Συγγραφέας Κατά Λάθος, τη γερμανική μουσική περιπέτεια φαντασίας Ο Μαγικός Αυλός και την ιαπωνική ταινία κινουμένων σχεδίων Suzume.

Συγγραφέας Κατά Λάθος (A Little White Lie)

Ένας διάσημος συγγραφέας με το όνομα Σράιβερ είναι προσκεκλημένος στο λογοτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνει ένα κολέγιο. Όμως, η πρόσκληση έχει κατά λάθος παραδοθεί σε έναν κακότυχο μάστορα με το ίδιο επίθετο, ο οποίος δεν έχει πιάσει ποτέ βιβλίο στα χέρια του. Παρ΄όλα αυτά, δέχεται την πρόσκληση και πηγαίνει στο φεστιβάλ, όπου τον καλωσορίζουν εγκάρδιοι θαυμαστές κι άλλοι συγγραφείς. Ξεκινάει μάλιστα ένα ειδύλλιο με μια καθηγήτρια, μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός συγγραφέας, που αποκαλύπτει την όλη απάτη.

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Σάνον, Κέιτ Χάντσον, Ντον Τζόνσον, Ζακ Μπραφ.

Δείτε το trailer

Ο Μαγικός Αυλός (The Magic Flute)

Ο Μαγικός Αυλός όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του Φλόριαν Ζιγκλ. Η διάσημη όπερα του Μότσαρτ μεταφέρεται στον κινηματογράφο ως μια συναρπαστική περιπέτεια φαντασίας, ζωντανεύοντας τη διαχρονική μουσική με καθηλωτικές εικόνες, γερές δόσεις μαγείας και ένα θαυμαστό ταξίδι ανάμεσα σε δύο κόσμους. Ο Τζακ Γουλφ (The Witcher) κλέβει την παράσταση στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το λαμπερό καστ περιλαμβάνει τον Ίγουαν Ρέον (Game of Thrones), τον βραβευμένο με Όσκαρ Φ. Μάρεϊ Έιμπραχαμ (Amadeus) μαζί με σπουδαίους ερμηνευτές της όπερας. 

Πρωταγωνιστούν: Τζακ Γουλφ, Ιγουαν Ρέον, Μόρις Ρόμπινσον, Ασα Μπανκς, Νίαμ ΜακΚόρμακ, Φ. Μάρεϊ Εϊμπραμ

Δείτε το trailer

Suzume

Η ταινία anime Suzume είναι η ιστορία ενηλικίωσης της 17χρονης Suzume, που λαμβάνει χώρα σε διάφορες χτυπημένες από την καταστροφή περιοχές της Ιαπωνίας, η οποία καλείται να κλείσει τις πόρτες που προκαλούν τον όλεθρο.

Με τις φωνές των: Νανόκα Χάρα, Χοκούτο Ματσουμούρα, Ερι Φουκάτσου.

Δείτε το trailer

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top