Cine-weekly: Νέα εβδομάδα με Super Mario, Μπεν Άφλεκ και... εξορκισμούς!

Οι ταινίες που έκαναν πρεμιέρα την Πέμπτη, 6 Απριλίου

Cine-weekly: 6/4/2023 - Οι Νέες Ταινίες Της Εβδομάδας

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εβδομάδα είναι εδώ. Λίγο πριν την εβδομάδα των Παθών και τις θρησκευτικού περιεχομένου ταινίες που θα κατακλύσουν τη μικρή οθόνη, απολαύστε την ταινία Super Mario Bros, το νέο πόνημα του Μπεν Άφλεκ, Air, ή ακόμα πεταχτείτε μέχρι Βατικανό για έναν... εξορκισμό!

Super Mario Bros. Η Ταινία

Για πρώτη φορά, δύο θρυλικές εταιρείες, η Nintendo και το στούντιο Illumination ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το SUPER MARIO BROS. H TAINIA, μία νέα animation περιπέτεια για τη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστή τον πιο δημοφιλή υδραυλικό της ποπ κουλτούρας εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Ενώ επιδιορθώνουν έναν αγωγό ύδρευσης, δύο υδραυλικοί από το Μπρούκλιν, ο Μάριο και ο αδελφός του Λουίτζι, μεταφέρονται μέσα από έναν μυστηριώδη σωλήνα σε έναν μαγικό νέο κόσμο. Όταν τα δύο αδέλφια χωριστούν, ο Μάριο ζει μία επική περιπέτεια αναζήτησης του Λουίτζι. Με τη βοήθεια του μανιταριού Τοντ και μετά την εντατική εκπαίδευση στη μάχη με την αρχηγό του Μανιταροβασιλείου Πριγκίπισσα Πιτς, ο Μάριο επιστρατεύει τις δικές του δυνάμεις κι αναλαμβάνει δράση.

Με τις φωνές των: Κρις Πρατ, Ανια Τέιλορ-Τζόι, Τσάρλι Ντέι. Στα ελληνικά: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη

Δείτε το trailer

Air: Κυνηγώντας Ενα Θρύλο

Το Air του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Μπεν Άφλεκ, αποκαλύπτει την απίστευτη και επαναστατική συνέργεια ανάμεσα στον τότε πρωτάρη Μάικλ Τζόρνταν και το ανερχόμενο τμήμα καλαθοσφαίρισης της Nike, το οποίο και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σπορ και της σύγχρονης κουλτούρας με το μπραντ του Air Jordan.

Η συγκινητική ιστορία καταγράφει το καθοριστικό ρίσκο που πήρε μία αντισυμβατική ομάδα κόντρα σε όλους, το ασυμβίβαστο όραμα μιας μητέρας που γνωρίζει πολύ καλά την αξία του τεράστιου ταλέντου του γιου της, και το φαινόμενο του μπάσκετ που έμελλε να γίνει το μεγαλύτερο όλων των εποχών.

Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντέιμον, Τζέισον Μπέιτμαν, Βαϊόλα Ντέιβις, Μπεν Αφλεκ, Κρις Μεσίνα, Ντέιμαν Ντιλέινο Γιανγκ

Δείτε το trailer

Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι

Το βιογραφικό  δράμα Η Γυναίκα του Τσαϊκόφσκι, με θέμα την πολυτάραχη σχέση του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι με την Αντονίνα Μιλιούκοβα που φωτίζει τη σκοτεινή ερωτική ζωή του μεγάλου συνθέτη, προβλήθηκε στο τελευταίο Φεστιβάλ των Καννών. Μια παθιασμένη και τολμηρή ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα που οδήγησε την γυναίκα του Τσαϊκόφσκι στα άκρα.  

Πρωταγωνιστούν: Αλιόνα Μιχαϊλόβα, Οντίν Λουντ Μπιρόν

Δείτε το trailer

Ο Εξορκιστής του Βατικανού

Bασισμένη στα αρχεία του Πατρός Γκαμπριέλε Αμόρθ, αρχιεξορκιστή του Βατικανού που υποδύεται ο Ράσελ Κρόου, η ταινία Ο Εξορκιστής του Βατικανού ακολουθεί τον πατέρα Αμόρθ στην έρευνά του για τον τρομακτικό δαιμονισμό ενός αγοριού, η οποία καταλήγει στην αποκάλυψη μιας συνωμοσίας που το Βατικανό για αιώνες προσπαθούσε απεγνωσμένα να αποκρύψει.

Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Ντάνιελ Ζοβάτο, Αλεξ Εσόε, Φράνκο Νέρο

Δείτε το trailer

Η εθελόντρια

Μετά την ελληνική της πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης 2022, Η Εθελόντρια, η δεύτερη ταινία της Νέλι Ρεγκουέρα, μετά το επιτυχημένο Η Μαρία και οι άλλοι, έρχεται στις αθηναϊκές αίθουσες για να συγκινήσει το κοινό με το χιουμοριστικό, ανθρώπινο βλέμμα της. Η Μαρίσα Σόλα (που σημαίνει «μόνη» στα ισπανικά) είναι μια 65χρονη γιατρός που μόλις συνταξιοδοτήθηκε· επιθυμεί όσο τίποτα ν’ αποκτήσει εγγόνια, όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο κανένα από τα παιδιά της δεν προτίθεται να της δώσει αυτή τη χαρά. Έπειτα από μια έντονη συζήτηση σ’ ένα οικογενειακό τραπέζι, η Μαρίσα αποφασίζει να αφήσει τα πάντα πίσω της και να ταξιδέψει στην Ελλάδα, σε μια προσφυγική δομή, πιστεύοντας πως θα συναντήσει παιδιά που χρειάζονται ανθρώπους σαν εκείνη.

Πρωταγωνιστούν: Κάρμεν Μάτσι, Ιτσάσο Αράνα, Ντέλια Μπρουφάου

Δείτε το trailer

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top