«Τελική τεθλασμένη»: Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Καμάρα

Ένα ανατρεπτικά συγκινητικό βιβλίο για τη ματαίωση, την απώλεια, τη λύτρωση

«Τελική τεθλασμένη»: Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Καμάρα

«Τελική τεθλασμένη»: Αυτός είναι ο τίτλος του νέου μυθιστορήματος του Κωνσταντίνου Καμάρα. Πρόκειται για ένα ανατρεπτικά συγκινητικό βιβλίο που πραγματεύεται τη ματαίωση, την απώλεια και τη λύτρωση.

Η «Τελική τεθλασμένη» είναι το τέταρτο βιβλίο του και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ATHENS VOICE Books.

Προηγήθηκαν τα έργα του συγγραφέα:

  • το αφήγημα «Οιδίπους σέντερ μπακ» το 2003 
  • το αφήγημα «Πάρε το μηδέν...» το 2008 
  • και το μυθιστόρημα «Όλη η αλήθεια µε ένα κλικ» το 2013

«Τελική τεθλασμένη»: Κεντρικός ήρωας ένας 70άρης αστός παλαιάς κοπής

Το νέο μυθιστόρημα του Κωνσταντίνου Καμάρα, με τίτλο «Τελική τεθλασμένη», αφορά μια τραγωδία αλλά και μια νέα αρχή, «γιατί και στο βαθύτερο σκοτάδι υπάρχει φως, γιατί και τη τελευταία στιγμή υπάρχει χρόνος».

Κεντρικός ήρωας είναι ένας εβδοµηντάρης αστός παλαιάς κοπής, από τζάκι – σήμερα νεόπτωχος ευγενής που νιώθει ηττημένος από αχρείους «μάγκες» και μέτριους µε κονέ. Θα βρεθεί αναπάντεχα μπροστά σε έναν όλεθρο που θα τον υποχρεώσει να αναθεωρήσει όλη του τη ζωή – και να αναζητήσει, αναπάντεχα, το νέο ξεκίνημα.

Απόσπασμα από την παρουσίαση του βιβλίου «Τελική τεθλασμένη»

Μέσα από τo ξεχωριστό του κείμενο και την ιδιαίτερη του γραφή, ο Καμάρας αποτυπώνει την ελληνική πραγματικότητα με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, μετερχόμενος το χιούμορ, τον σαρκασμό, τη μελαγχολία αλλά και την ελπίδα.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Καμάρας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Από το 1993, κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει ως αντικείμενο τα Μέσα Ενημέρωσης και την ψηφιακή επικοινωνία.

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Καμάρας

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Καμάρας

Από το 2001, τις νύχτες ενίοτε γράφει. Είναι πατέρας δύο παιδιών, της Αμαλίας που γεννήθηκε το 2006 και του Αριστείδη που γεννήθηκε το 2008.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18:30 στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλατεία Φιλικής Εταιρείας (Πλ. Κολωνακίου) 20. Θα μιλήσουν για την «Τελική Τεθλασμένη» οι Παύλος Τσίμας, Σοφία Παπαιωάννου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Ηλίας Γιαννακάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top