Το πάρτυ της ζωής μου - Είδαμε τη νέα παράσταση της Ελένης Ράντου

Ένας μονόλογος στο θέατρο Διάνα που επαναπροσδιορίζει το είδος!

Δείτε διάφορες φωτογραφίες από την παράσταση Το πάρτυ της ζωής μου

Αν δεν έχεις δει την Ελένη Ράντου στο θέατρο, δεν ξέρεις τίποτα για όσα μπορεί να καταφέρει στην τέχνη της… κι αυτό δεν αποτελεί δημοσιογραφική υπερβολή. Αν την έχεις θαυμάσει στους τηλεοπτικούς της ρόλους, το υποκριτικό της ταλέντο σε όλο του το μεγαλείο που ξετυλίγεται στο θεατρικό σανίδι δε σε αφήνει στιγμή να ησυχάσεις, να στρέψεις το βλέμμα σου αλλού, να τσεκάρεις το κινητό σου, να βαρεθείς. Είναι αυτό που σου δημιουργεί ένα σφίξιμο στο στομάχι κατά τη διάρκεια της παράστασης, ένα συναίσθημα χαρμολύπης στο τέλος, αλλά και μια αισιοδοξία. Κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στη σπουδαιότητα της ηθοποιού.

«Οδυνηρό μονοπάτι» - Η Ράντου μιλά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της

Η Ελένη Ράντου σε έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς της ρόλους

Το πάρτυ της ζωής μου, ένας μονόλογος σε κείμενο της ίδιας της πρωταγωνίστριας, εμπνευσμένος από το Every Brilliant Thing των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe, θα μπορούσε σωστότερα να χαρακτηριστεί σαν ένα… τρενάκι, όχι μόνο του τρόμου, αλλά και της χαράς, της λύπης, της αγάπης, της ελπίδας και… πολλών ακόμα, ανάλογα με τις προσωπικές εμπειρίες του καθενός, συναισθημάτων.

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κόρη της

Μια ηρωίδα, της οποίας το όνομα δε μαθαίνουμε ποτέ, που χρησιμοποιώντας την πολυφορεμένη πλέον «ενσυναίσθηση» παρασύρει τον κάθε θεατή χωριστά. 

Με μια νοσταλγία για την Ελλάδα του χθες κι έναν σαρκασμό για την κοινωνία του σήμερα, ξετυλίγεται μια πιο «γυναικεία» ιστορία βασισμένη στη λίστα της πρωταγωνίστριας για τα όμορφα πράγματα που αξίζει κάποιος να ζει και τα οποία συμπληρώνει επί σκηνής! Ένα το παγωτό, δύο τα μπουγέλα, τρία το κόκκινο χρώμα… 

Πένθος για την Ελένη Ράντου – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Μια πραγματική θεατρική εμπειρία με την Ελένη Ράντου να μην κατεβαίνει στιγμή από τη σκηνή του θεάτρου Διάνα και τη συμμετοχή, κυρίως στο μουσικό κομμάτι, αλλά και στην πρόζα, των εξαιρετικών μουσικών String Demons, Κωνσταντίνου και Λυδίας Μπουντούνη.

Οι String Demons συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση

Θα συγκινηθείτε, θα προβληματιστείτε, θα γελάσετε, θα ξεσηκωθείτε, θα περάσετε όμορφα… Σε έναν μονόλογο που διαφοροποιείται από τους άλλους του συγκεκριμένου είδους και θυμίζει πάρτυ. Σε ένα πάρτυ όλα επιτρέπονται, ακόμα κι υπό τους ήχους του Πόσο σε θέλω, του αείμνηστου φίλου της, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Η Ελένη Ράντου στο «πάρτυ της ζωής της» στο Θέατρο Διάνα

Θέατρο Διάνα
Ιπποκράτους 7, Αθήνα
Τηλ: 210-3626596

Πρωταγωνιστεί η Ελένη Ράντου. Μαζί της οι String Demons.

Συντελεστές 

Κείμενο: Ελένη Ράντου
Σκηνοθεσία: Ανέστης Αζάς
Σκηνογραφία: Μαγιού Τρικεριώτη
Ενδυματολόγος: Βασιλεία Ροζάνα
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Φωτογραφίες: Γιάννης Μαργετουσάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Πητίδης

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 20:30
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 19:30

Τιμές εισιτηρίων

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: Πλατεία 18 €, εξώστης 16 €

Σάββατο, Κυριακή: Πλατεία 20 €, εξώστης 18 €, φοιτητικό 15 €, ανέργων 12 €

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top