«Έφυγε» η Μαρία Σνάιντερ

Σε ηλικία 58 ετών

«Έφυγε» η Μαρία Σνάιντερ
Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 58 ετών «άφησε» η ηθοποιός Μαρία Σνάιντερ, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι», στο πλευρό του Μάρλον Μπράντο.

Η γνωστή ηθοποιός πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 58 ετών, έπειτα από μακρά ασθένεια όπως ανακοίνωσε η οικογένεια της, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η σορός της θα ενταφιαστεί στο κοιμητήριο Περ-Λασέζ. Η ημερομηνία της θρησκευτικής τελετής δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά θα γίνει γνωστή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ταινία «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι», βγήκε στις αίθουσες το 1972, σε σκηνοθεσία του θρυλικού Μπερνάρντο Μπερτολούτσι. Τότε, η Σνάιντερ ήταν μόνο 19 ετών. Η ταινία είχε κάνει πάταγο, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε ικανό να απογειώσει στα ύψη την καριέρα της Σνάιντερ, η οποία δήλωσε αργότερα πως: «Ημουν μόλις 20 χρονών όταν έπαιξα στην ταινία και δεν είχα καμία διάθεση να γίνω σταρ, πόσο μάλλον σκανδαλοθηρική ηθοποιός». Λέγεται μάλιστα πως τόσο με τον συμπρωταγωνιστή της –Μάρλον Μπράντο- όσο και με τον σκηνοθέτη της ταινίας, δεν είχε και τις καλύτερες των σχέσεων.

Κόρη του ηθοποιού Ντανιέλ Ζελέν και του μοντέλου Μαρί Κριστίν, η Σνάιντερ έζησε μια άστατη ζωή με περίεργα σεξουαλικά γούστα, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχε εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top