Ένα εναλλακτικό φεστιβάλ μας κλείνει φέτος το μάτι στην Κέρκυρα

6 ημέρες γεμάτες Ζωντανή μουσική, Yoga, Διαλογισμό, Εργαστήρια & Dance

Colibri Spirit Festival: Εναλλακτικό Φεστιβάλ Στην Κέρκυρα

Φαντάσου… 
Ένα μέρος όπου μπορείς να συνδεθείς και να αναζωογονηθείς σωματικά και ψυχικά. 
Χρόνο που μπορείς να δωρίσεις στον εαυτό σου για να αφυπνίσεις  την εσωτερική σου σοφία. 
Ένα τρόπο για να «ανθίσεις» εσωτερικά και να λάμψεις.
Τώρα είναι η ώρα και όλα γίνονται πραγματικότητα στο Colibri Spirit Festival. 

6 ημέρες γεμάτες Ζωντανή μουσική, Yoga, Διαλογισμό, Εργαστήρια & Ecstatic Dance! 
Ένα νέο φεστιβάλ που στοχεύει στην προώθηση της αίσθησης ευφορίας μέσω των εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας για να βελτιώσει τη σχέση Νους – Ψυχή  - Σώμα. Ένα φεστιβάλ με τον πιο πολύχρωμο και αρμονικό συνδυασμό δραστηριοτήτων και συναντήσεων.

Στο μαγικό τόπο της Κέρκυρας, στο Colibri Farm, στην παραλία του Αρίλλα, περιτριγυρισμένοι από τη θεραπευτική ενέργεια της περιοχής και την πλούσια φύση, θα συνδεθούμε με την ψυχή και το σώμα και θα βελτιώσουμε την υγεία μας μέσω των μαθημάτων yoga, του διαλογισμού και των live performances of World & Medicine Music. 

Από 11 έως και 16 Σεπτεμβρίου στο Colibri Spirit Festival πάνω από 20 διάσημοι μουσικοί, καλλιτέχνες και υπεύθυνοι εργαστηρίων από όλο τον κόσμο θα μεταφέρουν την ενέργεια και τις γνώσεις τους, συμβάλλοντας στο όραμά μας για ένα μέρος όπου μπορούμε όλοι να συνδεθούμε με την καρδιά και το σώμα. 

Προσωπικότητες όπως η PUTANNY και ο NIXIWAKÁ YAWANAWÁ, αρχηγοί των ιθαγενών  Yawanawá του δάσους του Αμαζονίου της Βραζιλίας, οι παγκοσμίου φήμης world music  μουσικοί  NESSI GOMES, APE CHIMBA, PEPE DANZA και MIRABAI CEIBA, οι “μάγοι» του  Ecstatic Dance KAREEM RAÏHANI, DJ RAIO και SOPHIE SOFREE, η καταξιωμένη world jazz vocalist ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΝΑΚΗ, η πρωτοπόρος χορογράφος ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗ και πολλοί άλλοι καλεσμένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

COLIBRI SPIRIT FESTIVAL 
11-16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΙΛΛΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top