Δωρεάν θεατρικά εισιτήρια!

Το Σάββατο στις 27 Μαρτίου είναι η Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου

Οι φίλοι του θεάτρου θα έχουν την ευκαιρία αυτό το τριήμερο να απολαύσουν παραστάσεις με φθηνό εισιτήριο ή και εντελώς δωρεάν, καθώς το Σάββατο είναι η παγκόσμια ημέρα Θεάτρου και πολλές θεατρικές σκηνές θα την τιμήσουν με αυτό τον τρόπο.

Το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου σε συνεργασία με πολλά θέατρα και θιάσους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη περιφέρεια γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου προσφέροντας παραστάσεις με δωρεάν παραχώρηση θέσεων για το κοινό για από σήμερα έως και την Τρίτη 30 Μαρτίου.

Επίσης το θέατρο «Ελεύθερη Έκφραση, θα δώσει παραστάσεις και στις δύο του σκηνές από σήμερα έως την Κυριακή με γενική είσοδο 8 ευρώ. Στην Κεντρική Σκηνή παρουσιάζεται το έργο του Γεωργίου Σουρή «Η δημαρχίνα» και στην σύγχρονη Παιδική Σκηνή φιλοξενεί το έργο «Από πού παν΄ στο Σκουπιδο… Πρασινιστάν».

Τέλος το «Βρυσάκι», Χώρος Τέχνης & Δράσης σε συνεργασία με την Αθηναϊκή Μυθοποιία οργανώνουν έναν τριήμερο εορτασμού με εκδηλώσεις που έχουν σχέση με το θέατρο και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την Παρασκευή 25 Μαρτίου: Χοροθεατρική παράσταση από την καλλιτεχνική ομάδα Αλλαχού, Θεατρικά αναλόγια με θέμα το θέατρο και την υποκριτική και αποσπάσματα από διάφορα κλασικά έργα.

Το Σάββατο 26 Μαρτίου: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα το εναλλακτικό θέατρο, θεατρική παράσταση αυτοσχεδιασμών, Θεατρικό Αναλόγιο σε κείμενα σχετικά με το θέατρο και την υποκριτική και αποσπάσματα από διάφορα έργα.

Και την Κυριακή 27 Μαρτίου: Ανοιχτή συζήτηση με θέμα το νεοελληνικό, «Θεατρικό Ντοκιμαντέρ» και πάρτι karaoke με τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top