Συναυλία για τους πληγέντες της Ιαπωνίας

Underground Tokyo στον Κεραμεικό

Συναυλία για τους πληγέντες της Ιαπωνίας

Το underground Tokyo, η avant-garde μουσική αισθητική και τα αχνά όρια μεταξύ ήχου και μουσικής, έρχονται στην Αθήνα την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011, μέσω μιας πλούσιας εμπειρίας από τους Arte Fiasco, μια ελληνική κολεκτίβα ανθρώπων με κοινό όραμα και αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες.


Η αρχή της γνωριμίας του ελληνικού κοινού με την ιαπωνική avant-garde σκηνή έγινε μέσω της προβολής του μουσικού ντοκιμαντέρ «We don’t care about music, anyway», το οποίο εντυπωσίασε και έμεινε χαραγμένο σε όσους είχαμε την ευκαιρία να το δούμε στις Νύχτες Πρεμιέρας 2010.


Αυτή τη φορά, η προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ θα συνοδευτεί απο δύο radical live εμφανίσεις από τους πιο φαντασμαγορικούς μουσικούς που παίρνουν μέρος σε αυτό: τον Sakamoto Hiromichi και τον L?K?O?, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα μας, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.


Είναι από τις σπάνιες φορές που ιδιαίτερες πτυχές της ιαπωνικής μουσικής σκηνής και της 7ης τέχνης παρουσιάζονται στη χώρα μας, από τις ελάχιστες φορές που η Ιαπωνία κάνει την εμφάνισή της με τόσο δυναμική και εντυπωσιακή παρουσία!


Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο σκοπός είναι κάτι παραπάνω από ��υγενής καθώς τα κέρδη της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων της Ιαπωνίας, πραγματικά αξίζει κανείς να παρευρεθεί..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top