Ο Θάνος Τοκάκης βραβεύτηκε για το ταλέντο του

Με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν»

Ο Θάνος Τοκάκης βραβεύτηκε για το ταλέντο του

Ο ηθοποιός Θάνος Τοκάκης, μπορεί να είναι νέος όμως το ταλέντο του ξεχώρισε και του απονεμήθηκε το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χορν», για την ερμηνεία του στο ρόλο του «Σερ Άντριου», στην «Δωδέκατη νύχτα», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.


Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στο θέατρο Χορν, στην οδό Αμερικής και ο Θάνος Τοκάκης κέρδισε το βραβείο αυτό, το οποίο απονέμεται για ενδέκατη χρονιά. Πρόκειται για τον σταυρό που φορούσε ο ηθοποιός και περνάει από τον κάθε νικητή στον επόμενο.


Ο ίδιος συγκινημένος δήλωσε, «είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κατάλαβα αυτές τις μέρες ότι έχω πολύ καλούς φίλους και συνεργάτες, που με βοηθούν να γίνουν όχι μόνο καλύτερος ηθοποιός, αλλά και καλύτερος άνθρωπος».


Στην εκδήλωση άνοιξε ο ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος τόνισε ότι «η εποχή είναι πολύ δύσκολη και οι νέοι στενεύουν τη ζωή τους. Τα βραβεία Χορν και Μ. Μερκούρη είναι ελάχιστα, μπροστά σε αυτά που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιο�� στο θέατρο».


Ο Θάνος Τοκάκης, αποφοίτησε το 2005 από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, έπαιξε στον «Θησαυρό της Αγγελίνας» (ΝΕΤ), ενώ υποδύθηκε τον Αχιλλέα, τηλεοπτικό γαμπρό του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά του Mega «50 - 50», ενώ συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top