Σπάνια μουσική βραδιά με Ottmar Liebert

Στην Ελλάδα ο πεντάκις υποψήφιος για Grammy κιθαρίστας

Σπάνια μουσική βραδιά με Ottmar Liebert
Μια σπάνια βραδιά μουσικής απόλαυσης θα ζήσουν όσοι επισκεφθούν το χώρο του Θεάτρου Badminton καθώς ο πασίγνωστος κιθαρίστας Ottmar Liebert, υποψήφιος πέντε φορές για βραβείο Grammy, μαζί με τη μπάντα του Luna Negra -σε μία από τις πολύ λίγες φορές που αφήνουν το Santa Fe του New Mexico και περιοδεύουν την Ευρώπη- έρχονται στις 4 Απριλίου στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία!

Παρά τ��υς δύσκολους, οικονομικά, καιρούς, η ζωντανή ερμηνεία και η παράσταση του κορυφαίου αυτού κιθαρίστα αποτελεί μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Οι συναυλίες του Ottmar Liebert και των Luna Negra συνεχίζουν να καταρρίπτουν τα ρεκόρ θεατών κάθε φορά που βγαίνουν περιοδεία και σας καλούμε να την απολαύσετε, να υποστηρίξετε τη ζωντανή μουσική και να έρθετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας σε μια εμπνευσμένη μουσική βραδιά, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους κιθαρίστες του Flamenco.

Με 15 Χρυσούς και 23 πλατινένιους και πολύ-πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, ο Ottmar Liebert είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς κιθαρίστες της εποχής μας. Η συναυλία στο Θέατρο Badminton περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου καλλιτέχνη.

Το έγκυρο tripwire είχε γράψει για τον διάσημο κιθαρίστα: «Ο τρόπος που ο Ottmar Liebert παίζει κιθάρα μας φέρνει στη μνήμη τους μεγάλους Andres Segovia, Paco De Lucia και John McLaughlin. Σαν αυθεντικός δεξιοτέχνης, το παίξιμό του είναι πρωτότυπο, ελαφρώς επιθετικό αλλά κυρίως αισθαντικό και όμορφο».

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 Απριλίου 2011

Θέατρο Badminton

Ώρα: 9.00 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων:

Α Ζώνη: 30€

Β Ζώνη: 25€

Γ Ζώνη: 20€

Φοιτ.: 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top