Σωκράτης Μάλαμας: Μας κυβερνάνε άχρηστα άτομα!

Γιατί μιλάει με σκληρά λόγια για όλα

Αρκετά καυστικός και χωρίς να κρύβει τα λόγια του ο Σωκράτης Μάλαμας, μιλάει για όλα, ενώ δεν διστάζει να κρίνει και τον ίδιο του τον εαυτό σε ��υνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογράφο Δώρα Αμαραντίδου και στην εφημερίδα Ποντίκι.


«Αν ο κόσμος είναι το κερί εγώ είμαι η φλόγα», με αυτά τα λόγια απαντάει στην ερώτηση δημοσιογράφου αν αισθάνεται μόνος στην σκηνή, ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι αν και είναι μοναχικός ως άνθρωπος, η επαφή που έχει στην σκηνή με τον κόσμο τον κάνει αρκετά κοινωνικό.


Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει γιατί φτάσαμε στο σημείο να δεχόμαστε να μας κουνάνε απειλητικά το χέρι εντός και εκτός Ελλάδας, εκείνος απάντησε, «αν κατέβει στις εκλογές ο οποιοσδήποτε έχει τηλεοπτικό γκελ ή είναι ροζ γκόμενος, θα τον βγάλουμε βουλευτή, είμαστε κορόιδα, αμαθείς και χασομέρηδες» ενώ συμπληρώνει, «έχουμε πολλά άχρηστα άτομα που μας κυβερνούν». Με αυτά τα σκληρά λ��για ο Σωκράτης Μάλαμας δείχνει την αγανάκτησή του και τονίζει πως θα χαθεί η μεσαία τάξη και θα γίνουμε όλοι φτωχοί.


Αυστηρός κριτής είναι και για τον εαυτό του, καθώς λέει πως έχει κάνει πολλές φορές σκόντο στην δουλειά του και του έχει τύχει να προσπαθεί να κρύψει τα στραβοπατήματά του, που όμως δεν τον ενδιαφέρει και πολύ αν τελικά το καταφέρνει.


Ο Σωκράτης Μάλαμας ζούσε όλα τα χρόνια της ζωής του σε μεγάλες πόλεις, γι αυτό αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα και να μείνει σε ένα χωριό στα Τρίκαλα, γιατί εκεί όπως λέει μεγαλώνουν τα παιδιά του σωστά ενώ νιώθει ένα με τα χιόνια, τον άνεμο και τα νερά. Παρόλα αυτά οι θαυμαστές του έχουν την ευκαιρία κάθε Παρασκευή και Σάββατο να τον απολαμβάνουν στην μουσική σκηνή «Casablanca», στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top