«Πώς να σωπάσω» στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση

Κώστας Καζάκος

Με επιπλέον παραστάσεις και τα Σάββατα των εορτών, συνεχίζει με επιτυχία η πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση , Πως να σωπάσω,  στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Παράταση παραστάσεων για το «Δεν μπορώ να φανταστώ το αύριο»

Η Παράσταση που έχει ήδη συγκεντρώσει το δυνατό χειροκρότημα και τις ενθουσιώδεις κριτικές του κοινού και αφηγείται -μέσα από τα πρωτότυπα κείμενα της Τζένης Κόλλια που γράφει και σκηνοθετεί- τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Τη διαχρονική περιπέτεια του ανθρώπου και του ελληνισμού από τα βάθη της ιστορίας μέχρι σήμερα. Μια ιστορία πικρή που όμως πάντα συνοδευόταν από τραγούδια.  

Στην επιβλητική αφήγηση του Κώστα Καζάκου, παρεμβάλλονται τραγούδια της παράδοσης και μεγάλων μας συνθετών που σχολιάζουν συγκινητικά την ιστορία, ερμηνευμένα από τέσσερις σπουδαίους τραγουδιστές: τον Χρήστο Θηβαίο, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, με ζωντανή ορχήστρα υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Τραγούδια βάλσαμο για την ψυχή των κατατρεγμένων και των ονειροπόλων για ένα καλύτερο αύριο, σε μια παράσταση που ανακαλεί την μνήμη, συγκινεί και μας καλεί να τραγουδήσουμε ξανά μαζί, το συλλογικό μας παρελθόν. 
 

Παίζουν οι μουσικοί:

Πιάνο : Θανάσης Βήχος
Μπουζούκι : Μάκης Πελέκας 

Μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης 

Βιολί:  Ανδρέας Τράπαλης 
Ακορντεόν: Τάσος Αθανασιάς 
Κιθάρα: Γιάννης Παπαζαχαριάκης


 Σκηνοθεσία, Κείμενα: Τζένη Κόλλια

Σκηνικός Χώρος: Βασιλική Σύρμα 

Φωτισμοί: Στέβη Κουτσοθανάση

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μπεζάνης 

Ηχοληψία: Θοδωρής Μιχαλός

Ημέρες παραστάσεων: Σάββατο και Κυριακή 

Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 21:15 και Κυριακή στις 19:00 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top