Το οικοσύστημα καινοτομίας του τομέα των Βιοεπιστημών στο επίκεντρο

Αναλύουν τη σπουδαιότητα επενδύσεων στη βιομηχανία των Βιοεπιστημών

Το οικοσύστημα καινοτομίας του τομέα των Βιοεπιστημών στο επίκεντρο

Περισσότεροι από 30 Έλληνες και ξένοι έγκριτοι ομιλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτήν την εβδομάδα (4 και 5 Νοεμβρίου) στο 2ο Hellenic Biocluster (HBio) Forum, προκειμένου να αναλύσουν τη σπουδαιότητα των επενδύσεων στην καινοτόμο βιομηχανία των Βιοεπιστημών και να διαμορφώσουν τελικά ένα δυναμικό όραμα για τo Ελληνικό οικοσύστημα. Πρωτοπόροι στο χώρο της Υγείας και των Βιοεπιστημών θα ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και θα προσφέρουν συμβουλές για θέματα ζωτικής σημασίας σε εταιρείες και ερευνητές που καινοτομούν στους τομείς των θεραπειών, της διάγνωσης και των ιατρικών συσκευών σε μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αυτής της χρονιάς.

Virtual τηλε-μαραθώνιος για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων στη Β. Εύβοια

Με 9 θεματικές και περισσότερες από 20 ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από 12 χώρες συνολικά, η διημερίδα του HBio σκοπεύει να αναδείξει το προφίλ της καινοτόμου Ελληνικής βιομηχανίας Βιοεπιστημών ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωριστούν καλύτερα και να συνδιαλλαγούν καθώς και να διασυνδεθούν με την Ελληνική και διεθνή κοινότητα Βιοτεχνολογίας. Μέλη του HBio θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα projects τους σε ένα δίκτυο πιθανών συνεργατών ή και επενδυτών.

Tο HBio, το μεγαλύτερο cluster Υγείας και Βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα, εδώ και 15 χρόνια συνδέει εταίρους από την Ερευνητική/Ακαδημαϊκή κοινότητα και τη Βιομηχανία, με στόχο τη στήριξη και την προώθηση της καινοτομίας αλλά και την έμπρακτη συνδρομή της επιστήμης στην κοινωνία και την οικονομία. Κύριο στόχο του HBio αποτελεί η προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στον τομέα της Βιοτεχνολογίας και των Τεχνολογιών Υγείας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το HBio δρα καταλυτικά στη δικτύωση του συνόλου των ενδιαφερομένων μερών (ιδιωτικών και δημοσίων) με σκοπό να εμπνεύσει τη συνεργασία και να αναδείξει τη μεταφραστική έρευνα στην Ελλάδα.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές για όποιον ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει (δυνατότητα συμμετοχής δια ζώσης ή online). Για να αποκτήσετε το πρόγραμμα ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία:
Hellenic Biocluster
Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα 105 61, Ελλάδα
T: (+30) 210 36 07 690 F: (+30) 210 36 36 109
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top