Οι ΜΕΛΙSSES για πρώτη φορά στο θέατρο Άλσος

Δύο μοναδικές παραστάσεις στις 12 & 13 Ιουλίου

ΜΕΛΙSSES

Μετά τη sold out συναυλία στην Τεχνόπολη (8 Ιουλίου), οι ΜΕΛΙSSES ανακοινώνουν δύο ακόμα εμφανίσεις στην Αθήνα!
Το no1 συγκρότημα ανοίγει τα φτερά του και προσγειώνεται στο φυσικό του περιβάλλον, στο θέατρο Άλσος για δύο μοναδικές παραστάσεις στις 12 & 13 Ιουλίου, στις 21:00.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1.200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στο θέατρο Άλσος και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του όπως «Το Κύμα», το «Έλεγες», το «Γιατί», το «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι», το «Δεν Έχω Ιδέα» , το «Είμαι Αλλού», το «Κρυφτό», το «Ένα Λεπτό», αλλά  και  μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Μαζί τους επί σκηνής θα βρίσκεται η εκρηκτική Μαντώ με την οποία θα πραγματοποιήσουν ένα «ταξίδι» στα υπέροχα ‘90s. Αγαπημένες επιτυχίες, όπως τα «Εμείς», «Δανεικά», «Στοιχηματίζω» και «Η Δική Μας Η Αγάπη», θα αναβιώσουν μοναδικά στην σκηνή του θεάτρου Άλσος.

Οι ΜΕΛΙSSES αγαπάνε τη μουσική και ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο.  Το 2019 το τραγούδι «Δεν Έχω Ιδέα»  κατέκτησε τη no1 θέση στο επίσημο ραδιοφωνικό chart της χρονιάς (Official IFPI Top 200 Airplay Chart), ενώ το 2020 είναι η χρονιά τους μιας και κατέκτησαν πάλι την nο1 θέση με το τραγούδι «Μισή Καρδιά» αλλά και την nο2 θέση με το duet του Χρήστου Μάστορα και  του Δημήτρη Μπάση «Ένα Λεπτό». Με δεκατρία τραγούδια στο top10 του Airplay Chart, εφτά  από τα οποία στο no1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες  και με περισσότερα από 310.000.000 views στο YouTube, το  συγκρότημα  αποδεικνύει, τόσο τη δυναμική του, όσο και την αγάπη του κόσμου.

Όλα τα χρόνια που δραστηριοποιούνται, έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής  με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες απ’ όλα τα είδη της μουσικής.  Πριν λίγους μήνες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν από την Panik Records και το νέο τους album με τίτλο «ΜΕΛΙSSES DUETS», που περιλαμβάνει 24 ντουέτα με 11 σημαντικούς τραγουδιστές απ’ όλο τα φάσμα  της μουσικής, από rap  και pop, μέχρι λαϊκό και δημοτικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top