«Υπέρβαση» της Ειρήνης Γκόγκουα

Μια ξεχωριστή έκθεση ζωγραφικής στην Μύκονο από 23-30 Ιουνίου

εικονα εκθεσης

«Υπέρβαση… Όταν ξεπερνάς... την επιθυμία, την ιδέα, τη δυσκολία, τον εαυτό σου... Ακούγοντας τη λέξη υπέρβαση δημιουργείται μια αίσθηση μεγάλου, δύσκολου, αλλά και άξιου κόπου, ίσως και θυσιών. 

Το έργο τέχνης της ζωγράφου, Ειρήνης Γκόγκουα

Οι ΜΕΛΙSSES  επιστρέφουν στην Τεχνόπολη!

Υπέρβαση… κάτι πάνω από το κανονικό, στα όρια του ανέφικτου... Αυτά πίστευα για την υπέρβαση, μέχρι να ανακαλύψω τη δική μου… «βουτιά» προς τα μέσα και όχι προς τα πάνω. Η υπέρβαση δεν χρειάζεται θυσίες, κούραση αλλά ακριβώς τα αντίθετα αυτών.  

Ειρήνη Γκόγκουα

H ζωγράφος Ειρήνη Γκόγκουα
 

Σε αυτή την έκθεση θα δείτε μερικές από τις εικόνες της δικής μου Υπέρβασης, που με κάνει να αισθάνομαι πληρότητα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις αποχρώσεις που πηγάζουν από το «είναι» μου. 

Πρόσκληση για την έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Γκόγκουα 

Κάθε μου έργο είναι ένα παράθυρο για το θεατή σε έναν κόσμο που γνωρίζω μέσα από αυτά. Η επιθυμία μου είναι αυτή η έκθεση να σας ταξιδέψει στη δική σας Υπέρβαση!» 

Μία εξαιρετική δημιουργία της Ειρήνης Γκόγκουα

Λίγα λόγια για την εικαστικό Ειρήνη Γκόγκουα: 

Η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή της Βόρειας Ελλάδας ξεκινά!

Η Ειρήνη Γκόγκουα μεταφέρει το «πηγαίο φως της τέχνης» από το ασυνείδητο στον ορατό κόσμο. Κάθε έργο της ενεργοποιεί όχι μόνο το οπτικό ερέθισμα αλλά και τη φαντασία – ενσυναίσθηση του θεατή που το παρατηρεί. 

Έχοντας ένα κράμα πολιτισμών στο dna της πλέκει αριστοτεχνικά πολιτισμούς και τεχνικές δημιουργώντας εντυπωσιακά έργα τέχνης όπως πίνακες, γλυπτά, τρισδιάστατες δημιουργίες από πλέξιγκλας, ξυλογλυπτική κα. 

Μοτίβα, έντονα χρώματα, παιχνίδισμα σκιών με κρυμμένα νοήματα και μηνύματα είναι στοιχεία που συνυπάρχουν. 

Ξαφνιάζει το θεατή, καθώς κάθε πίνακάς της εικαστικού φέρει την ιδιαίτερη τεχνοτροπία των αλυσιδωτών έργων συνύπαρξης στο τελικό δημιούργημα. 

Τo αγρίμι της Δήμητρας Παπαδήμα σε καλοκαιρινή περιοδεία!

Αυτό το αντιλαμβάνεσαι αν «απομονώσεις» κάθε σημείο και πτυχή ενός πίνακα. Η εικαστικός Ειρήνη Γκόγκουα «μαγεύει» καθρεφτίζοντας μέσα από τα έργα της συναισθήματα και σκέψεις όχι της ίδιας αλλά του κόσμου που τα αντικρίζει.   
 
Πρόσκληση 
«Transcendence - Υπέρβαση» 
Έκθεση της εικαστικού Ειρήνης Γκόγκουα 
23-30 Ιουνίου 2021 
Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
Αίθουσα Ματογιάννη  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top