Οι ΜΕΛΙSSES  επιστρέφουν στην Τεχνόπολη!

Το κορυφαίο συγκρότημα θα βρεθεί επί σκηνής την Πέμπτη 8 Ιουλίου

φωτο συναυλιας

Δέκα μήνες μετά την τελευταία τους συναυλία στην Αθήνα οι ΜΕΛΙSSES πιάνουν το νήμα από εκεί που το είχαν αφήσει και επιστρέφουν στον αγαπημένο συναυλιακό χώρο της Αθήνας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη 8 Ιουλίου, στις 21:00. 

Η Μαρίζα Ρίζου την Τρίτη 22 Ιουνίου στην Τεχνόπολη

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας  στο ενεργητικό τους περισσότερα από 1.200 live στα 12 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο.  

Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει  στην Τεχνόπολη μετά την περσινή sold out συναυλία του και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του, αλλά και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει. Οι ΜΕΛΙSSES ξέρουν να γράφουν τραγούδια που αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλο τον κόσμο. 

Με 13 τραγούδια στο top10 του Airplay Chart, 6 από αυτά  στο nο1 για περισσότερες από 70 εβδομάδες, αλλά και με περισσότερα από 310.000.000 views στο YouTube, το  συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. 

Στα 12  χρόνια της  καλλιτεχνικής  τους δραστηριότητας έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 30 καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής, αποδεικνύοντας ότι στη μουσική δεν υπάρχουν στεγανά.

O Γιάννης Κότσιρας σε μία μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη!


ΜΕΛΙSSES
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ  
ΘΑΝΟΣ  ΛAIΤΣΑΣ 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top