Τρίτο και… φαρμακερό Anorak Festival!

20 και 21 Μαΐου με.. παρέλαση hot ονομάτων!

Τρίτο και… φαρμακερό Anorak Festival!
Αναστατώνοντας τον χάρτη των εγχώριων Festival, το εκπληκτικό Αnorak μας ξαφνιάζει για ακόμη μια φορά, κάνοντας την ανατροπή και φέρνοντας το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά! Λίγο πριν εκπνεύσει η Άνοιξη, η πυξίδα δείχνει και πάλι Βόρεια, αυτή τη φορά στη «Νύφη» του Βορρά, καθώς το Anorak γίνεται Urban και για πρώτη φορά μεταφέρεται από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη.

Στον πολύ-γνωστό και πολύ-αγαπημένο πολυχώρο του Μύλου που χωρίζεται σε 2 stages, στις 20 και 21 Μαΐου, τα φώτα ανάβουν στη σκηνή και η μουσική γίνεται μόνο η αφορμή για να ταξιδέψουμε.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα …αυτό το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM, που έχοντας ταράξει τα νερά της Βορείου Ελλάδος κάνει μια βουτιά στο Θερμαϊκό, με hot ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής την κατάλληλη στιγμή που πρέπει να τα δείτε live.

«Ναυαρχίδα του στόλου» -ποιοί άλλοι;- οι Groove Armada που έρχονται να παρουσιάσουν σε "παγκόσμια πρώτη" το RED LIGHT, ξεκινώντας την περιοδεία του καινούργιου project τους από το Anorak Festival !!!! Το festival ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα με live concerts και θα καταλήξει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με καλεσμένους μεγάλους dj's της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Οι καλλιτέχνες που θα παρελάσουν την Παρασκευή 20 Μαΐου είναι οι PIANO MAGIC-"they always loved this city", MIAMI HORROR - "you wish you could fly with them", BAG RAIDERS- "shooting thessaloniki's stars", KEEP SHELLY IN ATHENS"we present Shelly in Thessaloniki", MIKRO-"best of ", OSTAVA "from <<indie>> Bulgaria with love +MORE ACTS και το Σάββατο 21 Μαΐου οι GROOVE ARMADA- "they anchor on our harbor", MONARCHY - "art will eventually evolve itself into white space", JESSICA 6- "white horse..just ride it", CHIMES & BELLS- "they do the right thing"…

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση και Ταμείο 40 ευρώ διήμερο / 25 ευρώ στην προπώληση το μονοήμερο και 30 στο ταμείο

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων :

ΤΙCKET HOUSE (ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

METROPOLIS( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

PUBLIC STORES( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top