Madame... Διευθυντής! Ένα βιβλίο για το bullying στον εργασιακό χώρο

Η υπάλληλος του super market θα σε ταξιδέψει στον δικό της κόσμο

Madame Διευθυντής

Πιο επίκαιρο από ποτέ είναι το βιβλίο της συγγραφέα Σπυριδούλας Σπυριδοπούλου το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα το bulling που ενδεχομένως να δέχονται οι εργαζόμενοι στον χώρο εργασίας τους.

Συνέντευξη Star.gr : Η Ηρώ Σκάρου μας παρουσιάζει τη ζωή έτσι όπως είναι!

Υπόθεση  

Το βιβλίο «Μadame... Διευθυντής» γράφτηκε για  τον εργαζόμενο υπάλληλο, που αγωνίζεσαι κάθε μέρα στον εργασιακό  χώρο προκειμένου να επιβιώσεις... Να κάνει σχέδια και όνειρα… Να χτίσει με τα χέρια του  ελπίδες για το αύριο, ώστε να μπορέσει ν’ αντικρύσει το μέλλον  με αισιοδοξία…  

Ωστόσο κάποιος μπορεί να του κάνει τη ζωή δύσκολη γι’ αυτό θα πρέπει να ξέρει πως δεν είναι μόνος.  

… Αυτή είναι η Madam Διευθυντής, που με τον αυταρχισμό της σε διαλύει… Όμως εσύ δεν τα παρατάς, δεν της κάνεις τη χάρη… Παλεύεις μέχρι τελικής πτώσης… Και τα καταφέρνεις... Γιατί πάνω από εσένα είναι η δύναμη σου για μια καλύτερη ζωή… Η Ολυμπία η υπάλληλος του Super Market θα σε ταξιδέψει στον δικό της κόσμο με συνεπιβάτη την Μadam Πέπη, τη Διευθύντρια, σ’ ένα ταξίδι καθημερινού αγώνα, με έντονες συγκινήσεις και πολύ γέλιο… Σ’ ένα αέναο ταξίδι χωρίς τερματισμό, γιατί αυτή η σχέση δεν τελειώνει ποτέ… είναι σαν τη φωτιά με το νερό!!! 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top