«Οι πιο δυνατές» με την Άννα Ανδριανού και τη Βάσια Παναγοπούλου

Μία διασκευή που φωτίζει το θέμα της «απιστίας»

«ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ» είναι ένα θεατρικό έργο της Άννας Αδριανού που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν πρωτοανέβηκε στο Θέατρο πριν από επτά χρόνια, στην Αθήνα αλλά και σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις. Πρόκειται για ένα σύγχρονο έργο με αφορμή τον μονόλογο του Στρίντμπεργκ «Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ» .

Η παράσταση θα παρουσιαστεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 μέσω της πλατφόρμας του VIVA.GR και για περιορισμένο αριθμό προβολών, σε μια νέα δυναμική, πιο ολοκληρωμένη εκδοχή την οποία επιμελήθηκε η συγγραφέας Άννα Αδριανού, η οποία κρατάει τον έναν από τους δύο ισότιμους ρόλους, ενώ στον άλλον ρόλο πρωταγωνιστεί σε ένα εντυπωσιακό come back στο δράμα η Βάσια Παναγοπούλου. Μαζί τους η Κατερίνα Μπιλάλη που υποδύεται μια χαρακτηριστική περσόνα καταλυτική κι αυτή μέσα στην υπόθεση.

Τη θεατρική σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κυριακού και την τηλεοπτική ο Κώστας Κιμούλης.

Παράταση παραστάσεων για «Το Δικό μας Σινεμά»

Παναγοπούλου- Μπιλάλη- Ανδριανού

Βάσια Παναγοπούλου, Κατερίνα Μπιλάλη, Άννα Ανδριανού 

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένας από τους πιο "δυνατούς" μονολόγους του Αύγουστου Στρίντμπεργκ, μεταμορφώνεται σε ένα θεατρικό "παιχνίδι για δύο" μέσα από μια αιρετική διασκευή που φωτίζει το θέμα της απιστίας κι από τις δυο πλευρές. Δυο γυναίκες, σύζυγος και ερωμένη του ίδιου άντρα, συναντιούνται παραμονή Χριστουγέννων, σε ένα καφέ μπαρ και μέσα από αλλεπάλληλες προκλήσεις, εκθέτουν την ζωή τους και τους ρόλους τους κι αναμετριούνται μέχρις εσχάτων.

Συνεχίζονται οι Αναγνώσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δυο ερωτικοί θηλυκοί ρόλοι, δυο διαφορετικές απόψεις ζωής, δυο τρόποι να αγαπάς, να μισείς και να είσαι γυναίκα. Αντικείμενο: ο εραστής και σύζυγος, που αν και απών, κυριαρχεί στην σκέψη και την καρδιά τους. Ένας άντρας που τις θέλει και τις δυο, μιας και «δεν τις θεωρεί επιβάτιδες της ίδιας θέσης στο τρένο της ζωής του».

Βάσια Παναγοπούλου και Άννα Ανδριανού

Η Βάσια Παναγοπούλου με την Άννα Ανδριανού 

Άλλωστε ερωμένη και σύζυγος είναι δυο πλευρές της γυναικείας ερωτικής ζωής … Οι δύο όψεις του θηλυκού προσώπου που ψάχνει μέσα από διαφορετικούς δρόμους το ίδιο πράγμα: Την αγάπη του άντρα καθώς και οι δυο θέλουν να επηρεάσουν την ζωή του… και να γίνουν γι’ αυτόν, «η μία και μοναδική»…»
Θεατρική σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
Τηλεοπτική σκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης
Πρωταγωνιστούν: Άννα Αδριανού - Βάσια Παναγοπούλου -
Κατερίνα Μπιλάλη

Ακούγεται το τραγούδι: “Carol of the tubular bells”
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top