«Το μινόρε της Αυγής» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Πώς ανταπεξέρχεται κανείς στα εμπόδια;

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, οι συνεργαζόμενοι με το ΔΘΠ δημιουργοί, ανάμεσα σε μια ιδιάζουσα κατάσταση αναμονής και προετοιμασίας, βγαίνουν στην πόλη, συνομιλούν μαζί της και μοιράζονται μαζί μας την αγωνία του δημιουργικού μυαλού, που ευτυχώς δεν αναπαύεται ποτέ.

Η δική τους μετακίνηση στην ιστοσελίδα του ΔΘΠ www.dithepi.gr

Βράδυ Πρωτοχρονιάς με την Άννα Βίσση

Πώς αντιπαρέρχεται κανείς τα εμπόδια; Πώς συνεχίζει να δημιουργεί σε αυτήν την ιδιάζουσα συνθήκη που αποκλείει τα σύνολα, την ομαδική δουλειά και βασικά τη συνάθροιση για λόγους Τέχνης;

Ο Τάκης Τζαμαργιάς 

Ο εικαστικός και video designer Παντελής Μάκκας θα συνεχίσει να ακολουθεί και παρακολουθεί τους επτά δημιουργούς των φετινών παραστάσεων του ΔΘΠ. Μετά τoυς Σίμο Κακάλα ("Η στρατιωτική ζωή εν Ελλάδι") και Λευτέρη Γιοβανίδη ("Λουκής Λάρας"), έρχεται στη Μετακίνηση 7 ο Τάκης Τζαμαργιάς ("Το μινόρε της αυγής"). 

Aκολουθούν οι: Δημήτρης Καραντζάς - Φοίβος Δεληβοριάς 22 Δεκεμβρίου,  Ζωή Χατζηαντωνίου 29 Δεκεμβρίου ,  Άντζελα Μπρούσκου 5 Ιανουαρίου. 

Ο Τάκης Τζαμαργιάς 

Πώς προετοιμάζονται, πώς δουλεύουν, πώς εμπνέονται οι καλλιτέχνες, ενώ τα θέατρα παραμένουν κλειστά; Έξι βιντεοσκοπημένες αιωρήσεις ανάμεσα στην Ιστορία και το αλλόκοτο παρόν, ανάμεσα στο προσωρινό πάγωμα του χρόνου και την αδιάκοπη ροή της σκέψης, της τέχνης, του θεάτρου. 

Οι 7 καλλιτέχνες προτείνουν μια εναλλακτική διαδρομή που αποτελείται από πολλές τυχαίες, ή και όχι, διαδρομές με τελικό προορισμό τη θεατρική σκηνή.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top