Οι «τρεις αδερφές» του Τσέχωφ τώρα και στο διαδίκτυο

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί

οι τρεις αδερφές του Τσέχωφ

Μπορεί λόγω της καραντίνας τα θέατρα να έχουν κλείσει, ωστόσο οι θεατρόφιλοι έχουν τη ευκαιρία να παρακολοθήσουν θεατρικές παραστάσεις μέσω του διαδικτύου.

Το θέατρο Προσκήνιο λοιπόν παρουσιάζει την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 21:00  μέσω διαδικτύου την παράσταση «τρεις αδερφές» του Τσέχωφ.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μαρία Κεχαγιόγλου, Ορφέας Αυγουστίδης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Σύρμω Κεκέ, Γιάννης Κλίνης, Αινείας Τσαμάτης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Νίκος Μάνεσης, η Υβόννη Μαλτέζου και ο Δημήτρης Πιατάς.

H παράσταση Mήδεια με τη Νόρα Καρβούνη μεταδίδεται μέσω live streaming

Υπόθεση έργου

Η Όλγα, 28 χρονών, η Μάσσα, 23, και η Ιρίνα, 20, κατοικούν μαζί με τον αδελφό τους Αντρέι Πραζόρωφ, σε μία επαρχιακή πόλη που τις έριξε η μοίρα – αφού η οικογένεια ακολούθησε τον στρατιωτικό πατέρα στην μετάθεσή του εκεί. Ο πατέρας τους όμως πέθανε πριν από ένα χρόνο, και τώρα η οικογένεια επιθυμεί και σκέφτεται να εγκαταλείψει την πόλη για να γυρίσει στην γενέθλια πόλη τους, τη Μόσχα, από την οποία έχουν τόσες ωραίες αναμνήσεις. Η ζωή τους στην επαρχιακή πόλη δεν τους αρέσει, αφού δεν υπάρχει κοσμική και πνευματική κίνηση, δεν υπάρχουν διασκεδάσεις, ούτε ενδιαφέροντα. Εν τω μεταξύ, περιορίζονται να περνούν την ώρα τους συναναστρεφόμενες τους παλιούς συναδέλφους του πατέρα τους, τους αξιωματικούς της Φρουράς της πόλης. Όταν στην πόλη καταφτάνει ο αντισυνταγματάρχης Βερσίνιν, η Μάσσα (ήδη παντρεμένη με τον καθηγητή του Γυμνασίου Κουλίγκιν Φιόντορ Ίλιτς) θα αφεθεί -περισσότερο για να γλιτώσει από την ανία της ζωής και την ψυχρή σχέση που έχει με τον άντρα της– σε μια πλατωνική σχέση έρωτα μαζί του. Και η Ιρίνα όμως, θα παρασυρθεί από τα αισθήματα του ερωτευμένου υπολοχαγού Τούζενμπαχ Νικολάι προς το πρόσωπό της, για να γλυκάνει λίγο την μονότονη ζωή της, περιμένοντας πότε θα φύγουν για τη Μόσχα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top