Τα στρουμφάκια κατακτούν την μεγάλη οθόνη

Τα μπλε πλασματάκια σε 3D περιπέτειες

Τα στρουμφάκια κατακτούν την μεγάλη οθόνη

Οι αγαπημένοι τηλεοπτικοί ήρωες των παιδιών, τα Στρουμφάκια, επιστρέφουν δυναμικά 30 χρόνια μετά τις πρώτες τους περιπέτειες και αυτή τη φορά έχουν σκοπό να κατακτήσουν τη μεγάλη οθόνη. Η 3D ταινία «The Smurfs», τα Στρουμφάκια, όπως είναι γνωστά στο ελληνικό κοινό, της Ράγια Γκόσνελ, είναι προγραμματισμένη να διανεμηθεί στην χώρα μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στην ταινία τα γλυκύτατα μπλε πλασματάκια βρίσκονται υπό διωγμό, καθώς ο αιώνιος εχθρός τους ο Δρακουμέλ τα απομακρύνει απο το Στρουμφοχωριό τους. Έτσι θα καταλήξουν στην απέραντη Νέα Υόρκη και ο Μπαρμπαστρούμφ αναλαμβάνει να τους οδηγήσει στη σωτηρία.

Τα στρουμφάκια «γεννήθηκαν» τον Οκτώβριο του 1958 στο Βέλγιο, από την πένα του κομίστα και σκιτσογράφου Πιέρ Κουγιφόρ και έκαναν το ντεμπούτο τους στον εβδομαδιαίο τύπο (Le Journal de Spirou). Το Πεγιό, όπως λέγεται το χωριό στο κόμικς, είναι το ψευδώνυμο του σκιτσογράφου, ενώ τα Στρούμφ αρχικά είχαν δευτερεύοντα ρόλο, αλλά στην πορεία απέκτησαν κύρος και αυτονομία. Το 1981 η δημοτικότητα τους εκτινάχθηκε στα ύψη, όταν μια εταιρεία κινουμένων σχεδίων αγόρασε τα δικαιώματα των Strumfs, τα μετονόμασε σε Smurfs και μετέφερε τις περιπέτειες τους στη αμερικανική τηλεόραση.

Στο φίλμ ο Τζόναθαν Γουϊντερς δανείζει και πάλι τη φωνή του στον Μπαρμπαστρούμφ, ο Τζόρτζ Λόπεζ στον Γκρινιάρη Στρούμφ και η Κέϊτι Πέρι στη Στρουμφίτα, ενώ Χανκ Αζάρα υποδύεται τον Δρακουμέλ. Στην απίθανη παρέα έχουν προστεθεί δύο νέα Στρουμφάκια, ο Gutsy και ο Panicky, δηλαδή ο Κότσιας και ο Πανικόβλητος, στους οποίους δίνουν τις φωνές τους ο Αλαν Κάμινγκ και ο Ανταμ Γουϊλι.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η διανομή, μεγάλα αστέρια του Hollywood είχαν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στην ταινία, ανάμεσά τους ο Μπέν Στίλερ, η Μαρίζα Τομέϊ, ο Μπέν Αφλεκ και ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Δείτε το trailer της ταινίας "The Smurfs":

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top