Έρχεται το «Tango Acropolis»

Aπό 1η έως 5 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο

Έρχεται το «Tango Acropolis»
Τον πρώτο επίσημο διαγωνισμό Mundial Del tango του Buenos Aires διοργανώνει το TANGO ACROPOLIS.

Πρόκειται για έναν ετήσιο διαγωνιστικό θεσμό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές του Tango που τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας και του Υπουργείου Πολιτισμού της Αργεντινής, του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας και του Δήμου Αθηναίων.

Το πενθήμερο Φεστιβάλ ξεκινά από τις 10 το πρωί και ολοκληρώνεται αρά το βράδυ, με δωρεάν μαθήματα tango, workshops, εκθέσεις ζωγραφικής, προβολή ταινιών, επιδείξεις μόδας, διαλέξεις και βραδινές μιλόγκες όπου η μουσική και ο χορός δεν σταματούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κορύφωση του Φεστιβάλ θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου, όπου θα λάβει χώρα και η βραδιά του Μεγάλου Τελικού. Αμέσως μετά την απονομή των βραβείων στους νικητές, το γνωστό nuevo tango γκρουπ, Otros Aires, θα μονοπωλήσει τη βραδιά με τις αργεντίνικες μελωδίες δημιουργώντας ένα μαγικό σκηνικό στο Περιστύλιο του Ζαππείου κάτω από τον αττικό ουρανό.

Τοποθεσία: Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα

Ημερομηνία: 1-5 Ιουνίου 2011

Πληροφορίες:τηλ.: 2103310605

Τιμές εισιτηρίων:Ημερήσιο εισιτήριο: (10.00–21.00): 10 ευρώ, Βραδινό εισιτήριο (22.00 - λήξη): 20 ευρώ, Ολοήμερο εισιτήριο (10.00 – λήξη) : 25 ευρώ, Βραδινό εισιτήριο για 5 Ιουνίου (21.00 – λήξη ): 30 ευρώ, Τετραήμερο εισιτήριο: 70 ευρώ. Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 13 ετών.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top