Eminem και Justin Bieber σάρωσαν τα Billboard

Εντυπωσιακή η τελετή απονομής των βραβείων

Eminem και Justin Bieber σάρωσαν τα Billboard

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά από έξι βραβεία απέσπασαν ο Eminem και ο Justin Bieber, στην τελετή απονομής των Billboard για το 2011. Από τρία βραβεία πήραν οι Taylor Swift, Rihanna, Lady Gaga, Usher, Mumford & Sonsκ αι Taio Cruz.

Ο Eminem διακρίθηκε στις κατηγορίες καλύτερου καλλιτέχνη, καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη, καλύτερου rap καλλιτέχνη, καλύτερου rap τραγουδιού και rap άλμπουμ, ενώ αναδείχθηκε νικητής και στην κατηγορία καλύτερου Billboard 200 album.

Ο 17χρονος Justin Bieber πήρε τα βραβεία Billboard.com Fan Favorite, καλύτερου νέου καλλιτέχνη, κοινωνικού καλλιτέχνη, streaming καλλιτέχνη, καλύτερου καλλιτέχνη ψηφιακών media, καλύτερου pop album και καλύτερου streaming τραγουδιού.

Η Katy Perry, η Shakira, ο Cris Tomlin και οι Train απέσπασαν από δύο βραβεία ο καθένας, ενώ οι U2 κατέκτησαν το βραβείο καλύτερης περιοδείας.

Την τελετή απονομής των μουσικών βραβείων άνοιξαν με εντυπωσιακό τρόπο η Rihanna με την Britney Spears, οι οποίες ερμήνευσαν μαζί την επιτυχία της Rihanna “S& M”. Οι δύο super star ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κοινό με την εμφάνισή τους και τα παιχνίδια τους πάνω στη σκηνή.

Πάρτε μια «γεύση» από όσ�� συνέβησαν στην απονομή των μουσικών βραβείων, όπως τα καταγράφει το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top