Ο Bob Dylan γίνεται 70 ετών!

Ο διάσημος τραγουδιστής συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία

Ο Bob Dylan γίνεται 70 ετών!
Ο Bob Dylan έκλεισε τα 70 και συνεχίζει ακάθεκτος την επιτυχημένη του καριέρα. Γεννήθηκε στη Μινεσότα ως Ρόμπερτ Αλαν Ζίμερμαν και όταν ξεκίνησε την καλλιτεχνική του δραστηριότητα αποφάσισε να αλλάξει το όνομά του. Δεν ήταν εύκολη η επιλογή του ονόματος, καθώς μέχρι να βρει το σωστό, έκανε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Τελικά καταχωρήθηκε το …Bob Dylan!

Ο διάσημος τραγουδιστής, ο οποίος μετράει 50 χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, ακόμη και τώρα στις συναυλίες του ξεσηκώνει τον κόσμο με την φωνή και την ενέργειά του. Αυτό φάνηκε στην συναυλία που έδωσε πέρυσι στην Μαλακάσα.

Μερικές ημέρες πριν, στις 12 Μαϊου κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ«Bob Dylanin Concert- Brandeis University 1963», το οποίο αποτελείται από ηχογραφήσεις κατά την περίοδο που ήταν στο Πανεπιστήμιο του Μπράντεϊ.

Τα άλμπουμ του καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στα τσαρτς. Επίσης στις πρώτες θέσεις σε όλες τις λίστες με τα καλύτερα τραγούδια όλων ��ων εποχών βρίσκονται πολλές επιτυχίες του όπως «Like a Rolling Stone», «The times they are a-changin», «Blowin' in the wind». Κλασικά τραγούδια που όλοι έχουν αγαπήσει! Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top