O Sean Penn rock…αρε στις Κάννες

Ένας super star με άποψη

O Sean Penn rock…αρε στις Κάννες

Έναν ξεπεσμένο rock star με έντονο make up και δυνατό βλέμμα, υποδύεται ο Sean Penn στην ταινία του Paolo Sorrentino, “This must be the place”, που διαγωνίζεται για το Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες. Το φίλμ καταπιάνεται με ένα ιδιαίτερο θέμα, καθώς περιγράφει το ταξίδι ενός 50αρη στην Αμερική, που αναζητά τα ίχνη του βασανιστή του εβραίου πατέρα του.

Σε συνέντευξη τύπου ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε ότι: «Δεν νομίζω πως η αίσθηση της εκδίκησης που βιώνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες τον τελευταίο καιρό με αφορμή τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μπορεί να συνδυαστεί με την εκδίκηση που βλέπουμε στην ταινία». Σύμφωνα με την άποψη του Sean Penn, ο μόνος τρόπος με τον οποίο ίσως να υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στην εκδίκηση στην ταινία και στην εκδίκηση γενικότερα, βρίσκεται στην κληρονομικότητά της. Και αυτό γιατί η εκδίκηση είναι μια βαριά κληρονομιά.

Αρκετοί έχουν βρει παραλληλισμούς ανάμεσα στον ήρωα που ερμηνεύει ο Penn με τον τραγουδιστή των Cure, Robert Smith, τον Ozzy Osbourne, καθώς και τον Alis Cooper. Ωστόσο, ο ηθοποιός είπε ότι δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο rock and roller στο μυαλό του όταν συνέλαβε το ρόλο. Το “This must be the place” αγγίζει και άλλα θέματα όπως την κατάθλιψη σε ανθρώπους που έχουν ζήσε�� στη δημοσιότητα και την ίδια τη μουσική του rock and roll.

Μάλιστα ο Sean Penn χαρακτήρισε το rock and roll ασθένεια της ευγενούς κοινωνίας, καθώς θεωρεί ότι ήταν ανέκαθεν ένας τρόπος καταπολέμησης της κατάθλιψης. Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι στην ταινία εμφανίζεται ένας θρύλος του είδους ο David Byrne, ο οποίος έχει γράψει και τη μουσική του φίλμ.

Δείτε ένα video clip από την ταινία“This must be the place”, με τον Sean Penn να rock…άρει:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top