Ο James Bond επιστρέφει

Νέο μυθιστόρημα με τον...007

Ο James Bond επιστρέφει

Στην 26 Μαϊου ο θρυλικός πράκτορας 007 επιστρέφει για μας δώσει τα διαπιστευτήριά του με ένα ολοκαίνουργιο μυθιστόρημα, που έχει τον τίτλο “Carte Blanche” (Λευκή Επιταγή).

Το βιβλίο αυτή την φορά υπογράφει ο αμερικανός σπεσιαλίστας σε best seller, Τζέφρι Ντίβερ και για την έκδοσή του δόθηκαν πρώτα οι ευλογίες της «Ian Fleming Publication». Ο James Bond έρχεται εντελώς ανανεωμένος, ηλικιακά είναι 30 και κάτι, έχει γεννηθεί στα τέλη της δεκαετίας του ’70, είναι βετεράνος του Αφγανιστάν και του Ιράκ και ο νέος πνευματικός του πατ��ρας τον θέλει αντικαπνιστή.

Κατά τα άλλα ο James έχει όλο το γνωστό γυαλιστερό πακέτο του 007 με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εντυπωσιακές αποστολές, εξωτικές τοποθεσίες και πανάκριβα χειροποίητα αυτοκίνητα και φυσικά...μαρτίνι. Στο « Carte Blanche» το καμάρι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών οδηγεί μια Μπέντλεϊ Κοντινένταλ G.T., ενώ ταξιδεύει με προορισμό τη Μέση Ανατολή, προκειμένου να φέρει σε πέρας την πρώτη του αποστολή.

Ο Sean Connery ενσάρκωσε με μοναδικό τρόπο τον θρυλικό πράκτορα στη μεγάλη οθόνη. Δείτε τον διάσημο ηθοποιό να συστήνεται με τον κλασσικό τρόπο του 007 στις...κυρίες που έμπλεξαν στις περιπέτειές του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top