Κορκολής και Μανουσάκη θα σας χαρίσουν μία μοναδική βραδιά

Το 29ο Φεστιβάλ Ναυπλίου ενισχύεται με πολλές εκδηλώσεις

Στέφανος Κορκολής-Σοφία Μανουσάκη

Με τον Γιάννη Βακαρέλη στο τιμόνι της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης το πενθήμερο Φεστιβάλ του Ναυπλίου υπόσχεται μαγευτικές βραδιές με εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη θα κλείσουν τις εκδηλώσεις στις 2 Αυγούστου με μία μοναδική βραδιά κατά την οποία «Τραγουδάμε τους ποιητές μας»

Με μεγάλη θέρμη αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο 29ο Φεστιβάλ Ναυπλίου χαρακτηρίζοντας το ως «ένα εκ των μεγάλων θεσμοθετημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, καταξιωμένων πλέον στη συλλογική συνείδηση των πολιτών και επισκεπτών του Ναυπλίου». Ο κ. Κωστούρος, δεν παρέλειψε, στο πλαίσιο των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να καλέσει δημότες και επισκέπτες που θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις «να τις χαρούν, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως προστάζουν οι καιροί».
Το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Ναύπλιο ενισχύεται και με εκδηλώσεις τόσο στην πρωτεύουσα του δήμου το Ναύπλιο όσο και στην περιφέρειά του, με την συνεργασία των πολιτιστικών συλλόγων και των επαγγελματικών ομάδων της κάθε περιοχής.

Καθ’ όλο το χρονικό διάστημα (14 Ιουλίου - 31 Αυγούστου), είναι προγραμματισμένες, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες της Φιλαρμονικής ΔΟΠΠΑΤ, καθώς και πολλά εικαστικά, χορευτικά και παιδικά δρώμενα.

ΕΛΠΙΔΑ - Το τραγούδι που έγραψε ο Στέφανος Κορκολής

Σύμφωνα με την Πρόεδρο ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη θα πραγματοποιηθεί και φέτος η βραδιά αφιέρωμα στον αείμνηστο Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια καθώς και η Ναυτική Ναυπλιάδα.

Με την επιμέλεια δε, της ιστορικού τέχνης Φαίης Τζανετουλάκου σε συνεργασία με ντόπιους καλλιτέχνες, θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του ΔΟΠΠΑΤ για ένα μήνα Ομαδική Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου στο Ναύπλιο.

Σε ποια ερμηνεύτρια έδωσε τραγούδι ο Στέφανος Κορκολής;

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, 21:00

Πλατεία Αγίου Γεωργίου
Mihalis Kalkanis Group
Σε συνεργασία με το φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, 21:00

Αύλειος χώρος  Ιεράς Μονής Ευαγγελίστριας
Melos Brass

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, 21:00

Παλαμήδι

Οι δύο σχολές της Βιέννης

Τρίο el Greco

 

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, 21:00

Αίθριος χώρος πινακοθήκης Ναυπλίου

Ημερολόγιο για περαστικούς στο τέλος του αιώνα

Χριστόφορος Χριστοφής, Περικλής Κούκος

Σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου

Κυριακή 2 Αυγούστου 2020, 21:00

Φουγάρο

Τραγουδάμε τους ποιητές μας- Στέφανος Κορκολής, Σοφία Μανουσάκη

 

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top