Το σκίτσο: Δύο δίδυμοι αδερφοί με δύο μεγάλα πάθη

Ένα βιβλίο που θα σας συναρπάσει

Το «Σκίτσο» είναι ένα βιβλίου, συγγραφέας του οποίου είναι η Γιώτα Ν. Γουβέλη.


Η υπόθεση:


Δυο δίδυμοι αδερφοί, δυο νήματα ζωής που ξετυλίγονται χώρια, αλλά έχουν την ίδια όψη, τον ίδιο παράφορο χαρακτήρα και δυο μεγάλα πάθη: το σκίτσο και τη γυναίκα.


Ο Αγαμέμνονας Δωριάδης, ο επονομαζόμενος Αγάς, επωμίστηκε το βαρύγδουπο όνομά του σε ηλικία τριών χρονών, οπότε και υιοθετήθηκε από το άκληρο αλλά φιλόστοργο ζεύγος Δωριάδη…Πενήντα χρόνια μετά, ο Αγάς στεκόταν απέναντι στον Πάνο Τσιαφίδη, τον δίδυμο αδερφό του, τον καθρέφτη του…


Οι πορείες των δύο αντρών βίοι παράλληλοι και ξένοι. Μοναδικό κοινό τους σημείο το ταλέντο τους στο σκίτσο.


Ο Αγάς, ανίδεος για την καταγωγή του, θα ανδρωθεί στα σοκάκια της Κυψέλης. Τη ζωή του θα σηματοδοτήσουν ένοχα μυστικά, ένας γάμος συμβιβασμού αλλά και ένας μεγάλος έρωτας.


Ο Πάνος θα ξανασμίξει με τη γυναίκα που τον γέννησε και δεν θα την αποχωριστεί ποτέ. Κοσμοπολίτης, γυναικάς, ανήσυχος, αναζητά ακατάπαυστα και ασυνείδητα τον άλλο του μισό εαυτό. Θεσσαλονίκη, Βουκουρ��στι, Μαρούσι, Παρίσι, Νέα Υόρκη… μια ζωή διαρκώς σε κίνηση.


Και οι δύο θα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν αλλά ο καθένας με τον τρόπο του θα σημαδέψει τη μοίρα των γυναικών που αγάπησε. Ζωές παράλληλες, διαφορετικές, με μόνο συνδετικό κρίκο, ένα σκίτσο…


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ


Η Γιώτα Γουβέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι. Είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το πρώτο της μυθιστόρημα Η Μουσική του Κόσμου κυκλοφόρησε τον Μάιο 2010 από τις εκδόσεις Διόπτρα και απέσπασε θερμές κριτικές από τους αναγνώστες. Το Σκίτσο είναι το δεύτερό της μυθιστόρημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top