«Σώζεται» το Θεατρικό Μουσείο;

Σε ποια λύση προχώρησαν οι αρμόδιοι φορείς

«Σώζεται» το Θεατρικό Μουσείο;
Ένα βήμα πριν την οριστική λύση φαίνεται να βρίσκεται το πρόβλημα που το τελευταίο διάστημα απειλεί το Θεατρικό Μουσείο με λουκέτο.

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr το Θεατρικό Μουσείο αντιμετώπιζε τεράστια οικονομικά προβλήματα και ήταν έτοιμο να κλείσει οριστικά!

Η συνάντηση όμως της γενικής γραμματέας του υπου��γείου Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Μουσείου Κώστα Γεωργουσόπουλο, έφερε αέρα αισιοδοξίας, καθώς όπως φαίνεται βρήκαν την λύση προκειμένου το Θεατρικό Μουσείο να «σωθεί».

Συγκεκριμένα αποφάσισαν ότι το Θεατρικό Μουσείο, θα ενταχθεί σε εποπτευόμενο από το υπουργείο Πολιτισμού φορέα όπως (το Εθνικό Θέατρο και η Λυρική Σκηνή).

Επίσης το αρμόδιο υπουργείο θα δώσει άμεσα έκτακτη επιχορήγηση, της τάξεως των 200.000-250.00 ευρώ, ώστε να καλυφθεί μέρος από τα χρέη που φθάνει τις 380.000 ως τα τέλη Μαΐου, όπου έχει οριστεί και δικαστήριο για τα χρέη ως προς το ΙΚΑ.

Σύντομα θα γίνει μια Γενική Συνέλευση για να επιβεβαιώσει την απόφαση που έχει ήδη ληφθεί. Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top