Το Video Art Festival επιστέφει στο Γκάζι!

Έως τις 22 Μαΐου

Το Athens Video Art Festival (AVAF) είναι το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων της Ελλάδας, που εκπροσωπεί την χώρα μας διεθνώς.
Το φεστιβάλ ξεκινά στις 20 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 22 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συμμετοχές από την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ έως την παρούσα διοργάνωση έχουν πολλαπλασιαστεί κατά 200%, σ’ έναν τομέα που στην Ελλάδα αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και άνθηση.

Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν ��ργα από τις επτά επίσημες κατηγορίες (Video Art, Video Installations, Installation Art, Animation, Digital Image, Performance Art, Web Art), ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει έντεκα από τα πιο αξιόλογα φεστιβάλ ψηφιακών τεχνών από έξι χώρες της Ευρώπης.

Παράλληλα, θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με ένα από τα πιο ρηξικέλευθα καλλιτεχνικά ρεύματα, το FLUXUS, μέσα από το αφιέρωμα με τίτλο «Fluxus is an attitude».

Το Φεστιβάλ εισάγει μια καινούρια κατηγορία με τίτλο «Believe the hype», ενώ εντάσσει στο πρόγραμμά του ένα ξεχωριστό μουσικό line – up.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top