Ο «Θυρωρός της Νύχτας» στο Ίδρυμα Κακογιάννης

Σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πανουσόπουλου

Ο «Θυρωρός της Νύχτας» στο Ίδρυμα Κακογιάννης
Στο θεατρικό σανίδι ανεβαίνει η παράσταση «ο Θυρωρός της Νύχτας», στη αίθουσα «Black Box» του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή της ομώνυμης ταινίας της Λιλιάνας Καβάνι από την Χαρά Τσιώλη, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Πανουσόπουλου.

Υπόθεση:

Ο Μαξ, πρώην Ε�� Ες με θητεία σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, έχει καταφέρει να αποφύγει την τιμωρία και ζει στη Βιέννη, δουλεύοντας ως “Θυρωρός της νύχτας” σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Κάνει παρέα με τον Μπερτ, επίσης πρώην Ες Ες, συνένοχό του στις φρικωδίες του στρατοπέδου και ανομολόγητα ερωτευμένο μαζί του. Και οι δύο είναι μέλη ενός ευρύτερου δικτύου πρώην Ναζί.

Μια μέρα έρχεται στο ξενοδοχείο η Άννα, θύμα και ερωμένη του Μαξ, στο στρατόπεδο, συνοδεύοντας το σύζυγό της, διάσημο μαέστρο. Η συνάντηση των πρώην εραστών, που θεωρούσαν ο ένας τον άλλο νεκρό, αναζωπυρώνει τη σαδομαζοχιστική σχέση τους, η οποία, αυτή τη φορά, οδηγείται στα ακρότατα όριά της κάτω από την απειλητική πίεση του “προδομένου” Μπερτ και την ασφυκτική πολιορκία του ναζιστικού δικτύου.

Ηθοποιοί: Τάκης Χρυσικάκος, Ζαχαρίας Ρόχας, Μαρία Τσαρούχα, και Δημήτρη Καλατζή.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Από τις 19/5 έως τις 5/6 κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 21:30.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top