Deep Purple-Παπακωνσταντίνου: έρχεται η μεγάλη συναυλία

Όλες οι πληροφορίες

Deep Purple-Παπακωνσταντίνου: έρχεται η μεγάλη συναυλία

Η μεγάλη συνάντηση έρχεται την άλλη εβδομάδα για να ανοίξει το συναυλιακό μας καλοκαίρι. Οι θρυλικοί DeepPurple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής ροκ συναυλίας του 2011.


Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαίου από την Αθήνα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού (εκεί που έπαιξαν Ironmaidenκαι ο NickCave), θα συνεχίσει στις 21 Μαίου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαίου ενώ στις 25 Μαίου οι DeepPurple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakisand the Trouble makers.


Η δυνατή ροκ συνάντηση του 2011 είναι γεγονός. Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής των συναυλιών και για τις τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου.


Οι χώροι των συναυλιών στις υπόλοιπες πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα!!!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΪΟΥ

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

DOORSOPEN: 18.00

21.00 ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

22.20 DEEPPURPLE

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 42 ΕΥΡΩ (ΚΟΙΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΟΡΘΙΩΝ - ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ)

ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: 47 ΕΥΡΩ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ PUBLIC, TICKETHOUSEΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ www.ticketarena.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top