Η Kate Moss μέσα από το φωτογραφικό φακό

Έκθεση στο Παρίσι για την ντίβα της πασαρέλας

Η Kate Moss μέσα από το φωτογραφικό φακό

Η θυελλώδης πορεία της Kate Moss στο χώρο της show biz σημαδεύτηκε από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη νευρική ανορεξία και τις ασύλληπτες καταχρήσεις. Ωστόσο, όλα αυτά τα παραστρατήματα, δεν στάθηκαν ικανά να ανακόψουν την λαμπερή καριέρα της μικροσκοπικής ντίβας της πασαρέλας.

Η 37χρονη σήμερα Kate θεωρείται ένα από τα πλέον επιτυχημένα μοντέλα στο χώρο της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει ��μπνεύσει τους μεγαλύτερους φωτογράφους και σύγχρονους καλλιτέχνες, όπως οι Lucian Freud, Mark Quinn και Sam Taylor Wood. Στο πνεύμα αυτό διοργανώνεται μια έκθεση φωτογραφίας στην παριζιάνικη “La Gallerie de L’Instant”, που έρχεται να υπενθυμίσει μερικές από τις πιο διάσημες πόζες της Kate Moss.

Η έκθεση έχει τον τίτλο «Η Kate Moss από τους μεγαλύτερους φωτογράφους», ενώ οι δημιουργίες που παρουσιάζονται καταγράφουν την 20χρονη πορεία του μοντέλου και προέρχονται από το αρχείο σημαντικών φωτογράφων όπως οι Mary McCartney, Bert Stern, Bettina Rheims, Rankin, Corrine Day, οι οποίοι ανακάλυψαν την Moss σε ηλικία μόλις 14 ετών. Στην gallerie παρουσιάζονται γυμνά πορτρέτα, προκλητικά editorial μόδας και "αθώα sexy" φωτογραφίες της.

Δείτε αποσπάσματα φωτογράφησης της Kate Moss από τον James Brown

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top